Vreme je za odmor! Uslikajte portrete za uspomenu uz Huawei P10 lite

Približavaju se letnji odmori. To će biti period predivnih putovanja i avantura tokom kojih ćete se sretati sa posebno dragim osobama. Posetićete nova mesta, upoznati nove kulture i naučiti nešto novo o sebi i svetu oko vas. Upoznaćete nove ljude i svi oni će imati novu priču koju ćete želeti da zapamtite. Uz pomoc Huawei P10 lite napravicete portrete za uspomenu.

Odmor je vreme slobode, vreme putovanja. Gde god da krenete, čeka vas neka avantura. Posetićete nova mesta, upoznati nove kulture i naučiti nešto novo o sebi i svetu oko vas. Upoznaćete nove ljude i svi oni će imati novu priču koju ćete želeti da zapamtite. Najbolji način za to je da uslikate njihove portrete za uspomenu.

Fotografisanje je umetnost koja bi trebalo da istakne privlačnost nečega što vidimo. Pored osećajnosti koja vam je potrebna da biste primetli takve prolazne trenutke, treba vam i tehnologija koja će vam omogućiti da ih uslikate i sačuvate baš onako kako ste ih videli i osetili. Ne možete uvek sa sobom nositi vrhunsku DSLR kameru sa više sočiva. Umesto toga vaš  svakodnevni pratilac može biti Huawei P10 lite, će uvek biti sa vama. Ovaj telefon poseduje kameru koja će vas iznenaditi svojim mogućnostima i omogućiti vam da uslikate savršene uspomene.

Inženjeri kompanije Huawei su pažljivo analizirali sve odlike dobrog portreta i pobrinuli se da uređaj u vašem džepu poseduje sve parametre potrebne za nezaboravne rezultate.

Pročitajte i tekst:  HUAWEI predstavlja novi izgled APPGALLERY

P10 lite nudi nešto što ne biste očekivali od telefona: specijalni režim rada za slikanje portreta koji čini da fotografije ljudi koje srećete izgledaju podjednako detaljno i upečatljivo kao u vašem sećanju.

Kada uključite režim rada za slikanje portreta, softver telefona P10 lite detektuje lice na slici i dozvoljava vam da prilagodite kontrast, zasićenost boje i svetlinu, kako biste mogli da istaknete najbitnije odlike svog subjekta, kao i da istovremeno naglasite emocije. Kamera će pojačati ovaj efekat dodavanjem elegantne zamućenosti u pozadini, takozvani bokeh, da bi se istaklo lice subjekta koje će postati najbitniji element slike, baš kao što se nameravali.

Slikanje fotografije predstavlja hvatanje trenutka – a to znači da morate pazljivo da posmatrate i vaša kamera mora biti veoma brza. Huawei P10 lite vas neće razičarati po tom pitanju. Za početak, zahvaljujući funkciji brzog slikanja, možete upaliti kameru u rekodno brzom roku dvostrukim pritiskom na Volume Down dugme. Podjednako je važno i to što je kamera opremljena hibridnim autofokusom, koje je u stanju da podesi fokus za samo 0,3 sekunde! Na taj način, sa telefonom Huawei P10 lite ćete uvek biti spremni da uslikate bilo šta što se dogodi.

Slikanje tokom odmora je mnogo drugačije u odnosu na slikanje u studiju, gde može potpuno da kontrolišete osvetljenje i odredite vremenski period. Tokom putovanja ćete možda hteti da zabeležite lice starice nagnute nad molitvenikom u mračnoj crkvi, ili neonski osmeh devojke sa kojom ste plesali pola noći. Huawei P10 lite ima upravo ono što vam treba. Zahvaljujući otvoru blende od F2.2 i senzoru sa značajnom veličinom piksela od 1,25 mikrona, kamera je u stanju da uslika jasne i precizne slike čak i pri uslovima slabijeg osvetljenja.