Vrhunski luksuz uz telefon Porsche Design HUAWEI Mate 10

Porsche Design nastavlja svoju prestižnu saradnju sa tehnološkim inovatorima iz kompanije Huawei kroz predstavljanje željno iščekivanog telefona Porsche Design HUAWEI Mate 10. Porsche Design HUAWEI Mate 10 predstavlja vrhunac premijum dizajna. Kao najekskluzivniji od svih uređaja iz Mate 10 serije, kombinujeveštinuestetikekompanije Porsche Design i ekspertsko znanje o mobilnim uređajima kompanije Huawei. Njegov jedinstveni dizajn prednje i zadnje strane potpuno je prekriven elegantnim aliizdržljivimstaklom i dostupan je u luksuznoj i ekskluzivnoj boji Diamond Black. Pored prepoznatljivog izgleda, ovaj uređaj nudi i korisnički interfejs posebno razvijen od strane kompanije Porsche Design koji je dostupan u dve verzije. Uz specijalno dizajniranu luksuznu, kožnu futrolu, ovaj uređaj odiše ekskluzivnošću. Elegantna završna obrada ga čini podjednako savršenim izborom za poznavaoce tehnike i dizajna.

Prema istraživanju objavljenom u julu 2016. godine, tipični korisnik mobilnog telefona dodirne svoj telefon 2617 puta svakog dana. U skladu sa time, obe kompanije dele izrazitu posvećenost stvaranju izuzetnog dizajna, inovativne izrade i vrhunske tehnologije kroz uređaj koji ima toliko bitnu ulogu u našim svakodnevnim životima. Njihova saradnja zahtevnim mušterijama nudi neuporedivo premijum iskustvo sa revolucionarnom brzinom, dugim trajanjem baterije i funkcionalnim dizajnom.

Porsche Design HUAWEI Mate 10 prevazilazi okvire pametnog telefona, koristeći transformativnu moć veštačke inteligencije (AI) da objavi dolazak uzbudljive, nove ere mobilnih telefona. Sa ugrađenim posebnim AI procesorom i mašinskim učenjem, Porsche Design HUAWEI Mate 10predstavljainteligentnumašinu. Pored funkcionalnog dizajna, nudi i superiorne performanse pri neverovatnoj brzini, reaguje na situacije iz stvarnog sveta i uči od korisnika, omogućavajući mu da ispuni sav svoj potencijal. U to spadaju kamera sa najboljim sočivima, samo-prilagođavanje, inteligentne povratne informacije i aplikacije za fotografije podržane veštačkom inteligencijom sa PROrežimom rada koji korisnicima svih nivoa donosi neuporedivo iskustvo slikanja. Uz to, zahvaljujući kombinaciji memorija od 6GB RAM i 256GB ROM, predstavlja najbolji telefon u trenutnoj ponudi kompanije Huawei. Najveća memorija među svim telefonima HUAWEI Mate 10 serije je idealna za čuvanje brojnih slika, video snimaka i dokumenata.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: Testirali smo realme 12 Pro 5G - Impresivna kamera i luksuzni dizajn uz razumnu cenu

Glavne karakteristike telefona Porsche Design HUAWEI Mate 10 uključuju:

  • Zaista jedinstven dizajn koji odiše luksuzom i stilom, zahvaljujući prepoznatljivoj Porsche Design estetici. Vrhunski izgled i osećaj pri držanju privlači zahtevnije mušterije kojima je stil, kao i suština, u prvom planu i koji očekuju najviši mogući kvalitet.
  • Baterija najvećeg kapaciteta od 4000mAh i pametni sistem za upravljanje baterijom koji uči iz korisnikovog ponašanja i inteligentno raspodeljuje resurse ne bi li se izbeglo nepotrebno trošenje energije i maksimalno produžilo trajanje baterije. Najveća baterija među svim flegšip modelima na tržištu u kombinaciji sa SuperCharge tehnologijom kompanije Huawei znači da je samo jedno, bezbedno 20-minutno punjenje dovoljno za celodnevno korišćenje, čineći ga idealnim za one koji konstantno koriste svoj telefon i stalno su na putu ili u pokretu. Pored toga, inteligentna Neural Processing jedinica upravlja potrošnjom energije i raspređivanjem resursa u zavisnosti od toga da li se telefon koristi kao kamera, za posao, putovanje ili igranje igrica.
  • HUAWEI FullView displej omogućava potpuno uživanje u gledanju kvalitetnih filmova i slika nastalih uz pomoć inteligentne tehnologije ovog uređaja. Prelepi novi ekran veličine 6 inča formata 18:9, sa jedva vidljivim okvirom i HDR10 tehnologijom nudi izuzetno živopisno iskustvogledanja ujarkimbojama. Ovaj impresivni ekran podržava interfejs sa podeljenim ekranom i omogućava da istovremeno koristite dve aplikacije.
  • Dizajn sa zaobljenim 3D staklom, veliki FullView displej minimalnog okvira i završna obrada otporna na mrlje stvaraju prelep i ergonomičan uređaj, dovoljno jak da izdrži svakodnevno korišćenje i opterećenje. Ove odlike čine Porsche Design HUAWEI Mate 10 idelanim za korisnike sa afinitetima prema dizajnu kojima je estetika podjednako važna kao i performanse.
  • Easy Talk tehnologija znači da će sagovornik čuti čak i najtiši šapat izgovoren u mikrofon telefona Porsche Design HUAWEI Mate 10. Tehnologija veštačke inteligencije će pojačati zvuk tiših poziva, dok se glasniji pozivi transformišu u razgovor visokog kvaliteta pomoću tehnologije poništavanja buke zasnovane na veštačkoj inteligenciji.
  • Fabrički instalirani AI Accelerated Translator odmah prevodi tekst, glas, razgovore i slike na više od 50 jezika. Senzor za očitavanje otiska prsta je diskretno sakriven sa zadnje strane uređaja zbog bezbednosti i lakoće korišćenja.
Pročitajte i tekst:  Uhvati svoj mega trenutak uz Xiaomi 12T seriju

Napravljen u saradnji sa uglednim proizvođačemprofesionalnih kamera i ekspertima za optiku, kompanijom Leica Camera,Porsche Design HUAWEI Mate 10 garantuje profesionalni kvalitet fotografisanja bez mnogo truda. Zahvaljujući monohromatskomsenzoruod 20 MP i senzoru u boji od 12 MP, uz najveći otvor blende na svetu od f/1.6, nova Leica Dual Camera, u saradnji sa Huawei AI opcijama, stvara vrhunske fotografije.

Podržana tehnologijom veštačke inteligencije, ova kamera podiže fotografisanje na viši nivo, kako umetnički tako i inteligentni, idetifikujući različite scene u stvarnom vremenu – kao što su biljke, sneg, plaža ili portret. Automatski porilagođava boju, kontrast, svetlost i ekpoziciju sa ciljem nastanka uzbudljivih i jasnih slika sa savršenim okvirom. Nudi i korišćenje Bokeh efekta podržanog veštačkom inteligencijom tako što fokus premešta na subjekat fotografijeradinastankasavršenihportretailiselfija, a sposoban je čak i da uslika jasnu fotografiju objekta u pokretu.

,,Kompanija Huawei je naš strastveni i širom sveta poštovani partner sa kojim delimo iste vrednosti i ciljeve kao osnovu za stvaranje novog modela Porsche Design HUAWEI Mate 10. Oduševljeni smo nastavkom uspešne saradnje sa kompanijom Huawei zahvaljujući kojoj na tržištu možemo da ponudimo neverovatan telefon koji ispunjava očekivanja naših zahtevnih i tehnološki obrazovanih mušterija”, rekao je Jan Becker, CEO Porsche Design Group.

,,Naša saradnja sa kompanijom Porsche Design oslikava filozofiju oba obrenda da je superiorni dizajn podjednako važan kao i performanse, i ponosismoštosmouspeli da ostvarimooba cilja kroz model Porsche Design HUAWEI Mate 10”, izavio je Richard Yu, CEO, Huawei Consumer Business Group.,,Uređaj koji je toliko bitan deo našeg svakodnevnog života i na koji se toliko oslanjamo mora da nudi vrhunski izgled i osećaj držanja, dok nam istovremeno čini život lakšim.”

Pročitajte i tekst:  Osvojite priznanje svetski poznatih fotografa u takmičenju mobilne fotografije - Huawei InFocus Awards

Porsche Design HUAWEI Mate 10poseduje prelep dizajn i pametnetelefonepodiženanovi nivo inteligencije. Ovaj uređaj obrađuje informacije brže nego ikada, razmišlja brzo i inteligentno, i uči vaše navike da bi postao produžetak vas samih; brži, pouzdaniji i izdržljiviji, pomaže vam da ostvarite svoj puni potencijal. Ovo više nije pametni telefon već inteligentna mašina.