Hit gedžet za ovo leto – Evo kako da od običnih zvučnika i slušalica napravite bežične

Bluetooth prijemnici koji mogu da se nađu na tržištu uglavnom su namenjeni za povezivanje telefona sa radio prijemnikom u kolima. Međutim, povremeno se na tržištu pojavljuju i uređaji koji rade na drugačijem principu, a upravo takav prijemnik je Xwave R19.

Ovaj Bluetooth prijemnik je multifunkcionalan i sposoban je da praktično od svakog uređaja koji je u stanju da reprodukuje zvuk napravi bluetooth uređaj. Drugim rečima, to je dodatak za zvučnike ili slušalice koji ih pretvara u bluetooth uređaje, na kojima može bežičnim putem da se strimuje muzika.

Suštinski, ako u stanu posedujete neke kvalitetne zvučnike ili dobre (žične) slušalice, sa ovim uređajem možete da im obezbedite potpuno novu funkcionalnost – bežičnu konektivnost. Sve što je potrebno je da Xwave R19 nakačite na njih i da ga povežete sa bluetooth izvorom zvuka.

Sa tehničke strane, domet uređaja je standardnih 10 metara, a sposoban je da prihvati frekvencije zvuka od 20 Hz do 15 Khz. Ugrađena baterija ima 500 mAh, što obezbeđuje do osam časova reprodukcije.

Za Xwave R19 bežični bluetooth prijemnik slobodno možemo da kažemo da predstavlja hit proizvod, jer po veoma niskoj ceni obezbeđuje potpuno nov način funkcionisanja postojećih uređaja.

Cena: 999 din.

Kontakt. NT Company

Pročitajte i tekst:  LaCie Rugged Mini – ultra izdržljivi hard drajv