Zvezda i Huawei – najbolji uz najbolje

Svetski lider u telekomunikacionoj industriji kompanija ’’Huawei’’, postala je zvanični partner KK Crvena zvezda mts. Ugovor o saradnji potpisan je na godinu dana.

KK Crvena zvezda mts dobio je kapitalno pojačanje. Svetski lider u telekomunikacionoj industriji ’’Huawei’’ postala je zvanični partner prvaka ABA lige, prvenstva Srbije i osvajača domaćeg Kupa. Na taj način još jednom je stigla priznanje za vredan i uspešan rad kluba sa Malog Kalemegdana i dokazano da brend KK Crvena zvezda prevazilazi regionalne okvire.

Sama činjenica da je kompanija ’’Huawei’’, koja ima dugu tradiciju ulaganja u sport, izabrala KK Crvena zvezda mts za svog partnera u Srbiji govori mnogo o tome kako Zvezda predstavlja region u Evroligi i obostranoj želji da najbolji idu uz najbolje. Posebnu privilegiju predstavlja činjenica da je Crvena zvezda mts prvi košarkaški klub sa kojim je kompanija ’’Huawei’’ uspostavila saradnju.

Okupljenim medijima u konferencijskoj hali Zvezdinog partnera hotela ’’Crown Plaza’’ obratio se predsednik KK Crvena zvezda mts Nebojša Čović:

’’Veliko mi je zadovoljstvo da smo se okupili sa razlogom potpisivanja ugovora između KK Crvena zvezda mts i kompanije ’’Huawei’’ koja je svetski lider u oblasti telekomunikacija. Kada klub potpisuje sa takvim svetskim liderom ugovor, to onda govori da smo na pravom putu kao učesnik Evrolige koji predstavlja dostojno svoj grad i državu. Treba reći da smo mi prvi košarkaški klub na globalnom nivou koji potpisuje ugovor sa kompanijom ’’Huawei’’. Znate i sami uz kakve sve sportske gigante stoji kompanija ’’Huawei’’ i u toliko nam je draže što smo mi prvi koji košarkaški klub sa kojima su ostvarili saradnju.

Trudićemo se da u našem poslovanju kopiramo određene segmente njihovog delovanja kao kompanije koja iz godine u godinu sve više raste i da mi kao klub, koliko to možemo, pratimo trendove i da sve više rastemo i primenjujemo sve više svetske standarde. Još jednom se zahvaljujem kompaniji ’’Huawei’’ na poverenju i očekujem da saradnja bude uspešna i plodna u novoj sezoni u koju je KK Crvena zvezda mts ušla sa novim timom, ali sa starim ambicijama’’, istakao je Čović.

Pročitajte i tekst:  Testirali smo "Huawei Freebuds Pro" – Najbolje true wireless slušalice do sada

Uoči protokolarnog potpisivanja ugovora reč je imao i regionalni direktor kompanije ’’Huawei’’ Džek Vei:

’’Od kada smo došli u Srbiju pre 12 godina, svakodnevno sklapamo dugoročna prijateljstva. Razlog zašto smo izabrali baš Crvenu zvezdu je to što je ona svetski poznat klub. Zvezda predstavlja lidera u regionu i tu prepoznajemo sličnost sa našom kompanijom. Verujem u saradnju sa Crvenom zvezdom i mislim da zajedno možemo da obogatimo živote ljudi u Srbiji’’, rekao je Vei.

Nakon potpisivanja ugovora, predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović uručio je prikladan poklon regionalnom direktoru kompanije ’’Huawei’’ Džek Veiu. To je bio Zvezdin dres sa brojem 1 koji je jasno simbolizovao početak saradanje između najuspešnije svetske telekomunikacione kompanije i najboljeg košarkaškog kluba u regionu.

Slogan ’’Huawei’’ komapanije glasi ’’Make it possible’’, a Crvena zvezda mts godinama naizgled nemoguće stvari čini mogućim. Verujemo da će se tako i nastaviti, sada kada su dva svetski priznata brenda u istom timu.