Adaptacija na “Novu realnost” – Ovo je gedžet koji sada svi treba da imaju!

U vreme kada smo svi (pre)osetljivi na sve što se tiče COVID-19 virusa, neophodna je veća disciplina po pitanju održavanja higijene. Nije problem da peremo ruke, da ih dezinfikujemo, ali šta uraditi sa stvarima i uređajima koje svakodnevno nosimo sa sobom? Neke od njih je teško ili nemoguće dezinfikovati na uobičajene načine. Upravo tu na scenu stupa Xwave S3 Box.

Ovo je UVC ultraviolentna kutija za dezinfekciju u koju možete da smestite telefon, zaštitnu masku, nakit, novac, sat, naočare i slične stvari malih dimenzija koje svakodnevno dodirujete, a koje potencijalno mogu da budu prenosnici virusa. Kutija radi na principu UVC zračenja talasne dužine 253.7 nm. Xwave S3 box ima sopstvenu bateriju, pa je stoga prenosan, tako da ga možete nositi svuda sa sobom i brzo i efikasno uništiti viruse sa svih malih predmeta. Brzo se puni, brzo dezinfikuje, a nudi veliku efikasnost, pošto istraživači tvrde da UVC svetlost ubija 99.9 procenata virusa i bakterija sa površina koje su tretirane na ovaj način.

Inače, sistem ima zaštitu, tako da se UVC lampe u kutiji uključuju samo kada je ona zatvorena. Radni vek lampe je deklarisan na više od 10.000 radnih sati. Bitno je napomenuti i da je u pitanju potpuno ekološki proizvod koji u trenucima pojačanih zaštitnih mera, pored anti-bakterijskih gelova i alkohola, kao i zaštitnih maski i rukavica, treba da bude deo svakog zaštitnog kita.

Pročitajte i tekst:  Prvi Philips monitor sa pop-up web kamerom

Cena: 2.999 rsd.

Kontakt: NT Company