Ako planirate da nabavite neki HUAWEI proizvod, sad je pravi trenutak – Posetite “Live Sale promociju” i uštedite do 40%

Kompanija Huawei organizuje jedinstvenu Live Sale promociju, tokom koje će se Huawei uređaji naći na sniženju i do 40%. Priliku da saznaju više o ovoj akciji i iskoriste izuzetne pogodnosti imaće svi ljubitelji brenda koji se u utorak 6. aprila u 18 časova priključe live stream događaju na Facebook stranici Huaweishop.rs. U sklopu ove promocije na sniženju će se naći različiti Huawei uređaji, uključujući neke od najpopularnijih pametnih satova, slušalica, mobilnih telefona, laptopova i tableta.

Vrhunski uređaji po specijalnoj ceni

Ekskluzivna promocija jedinstvena je prilika da saznate kako da odabrani Huawei uređaj nabavite po znatno povoljnijoj ceni. Među proizvodima koji su deo specijalne ponude nalaze se:

  • Huawei MatePad – Snižen sa 29,999 dinara na 21,999 dinara.
  • Huawei MatePad T8 – Snižen sa 14,999 dinara na 8,999 dinara.
  • Huawei P Smart 2021 Snižen sa 24,999 dinara na 18,999 dinara.
  • Huawei MateBook X i na poklon CD20 miš i  Huawei ranac za laptop – Snižen sa 179,999 dinara na 134,999 dinara.
  • Huawei MateBook X Pro i na poklon dobijaju CD20 miš i  Huawei ranac za laptop – Snižen sa 255,999 dinara na 189,999 dinara.
  • Huawei Watch GT 2 Pro Snižen sa 43,999 dinara na 34,999 dinara.
  • Huawei Watch GT Snižen sa 13,999 dinara na 12,499 dinara.
  • Huawei FreeBuds Pro Snižene sa 26,999 dinara na 21,999 dinara
  • Huawei FreeBuds 4i Snižene sa 10,999 dinara na 9,499 dinara.
  • Huawei AX3 dual Snižen sa 14,999 dinara na 7,999 dinara.
  • Huawei WS5200 – Snižen sa 7,999 dinara na 5,999 dinara.
Pročitajte i tekst:  Počela velika jesenja akcijska ponuda Huawei proizvoda!

Posebno primamljiva ponuda, idealna za one koji žele da se ponove kako mobilnim telefonom, tako i nosivim uređajem, jeste mogućnost njihove objedinjene kupovine. Ova opcija dostupna je za:

  • Huawei P40 Lite i Huawei Watch Fit – Po ceni od 32,998 dinara.
  • Huawei Y6P i Huawei Band 4 – Po ceni od 18,000 dinara.

Live Sale promocija obradovaće sve one koji ovoga proleća žele da se pokrenu, intenzivnije vežbaju i oprobaju se u planinarenju ili drugim aktivnostima u prirodi. Huawei je za njih pripremio posebnu ponudu za nekoliko uređaja, među kojima je i Huawei Watch GT 2 Pro. Ovaj pametni sat elegantnog dizajna i vrhunske izrade omogućava precizno praćenje podataka za više od 100 režima vežbanja. Huawei Watch GT 2 Pro takođe automatski pruža praćenje SpO2 i prati otkucaje vašeg srca, prateći vaše zdravstvene parametre i tokom dana i tokom noći.

Promocija će obuhvatiti i  FreeBuds Pro slušalice, uz koje će vaša omiljena muzika uvek imati kristalno jasan zvuk. Uz tehnologiju aktivne redukcije šuma ove slušalice eliminišu spoljnu buku donoseći neometano iskustvo slušanja. Stabilne su, savršeno prijanjaju, tako da ih je moguće nositi tokom celog dana, imajući na umu da su gotovo neosetne u ušima. Svakako, ne propustite priliku da istražite i nove Huawei FreeBuds 4i slušalice, nešto pristupačnijeg cenovnog ranga, koje će od ponedeljka biti dostupne na našem tržištu.

Pročitajte i tekst:  Počela "Huawei Back to School" akcijska ponuda i prodaja Huawei MatePad 11

Po specijalnoj ceni vaš može biti i MateBook X Pro laptop prepoznatljiv po svom elegantnom i klasičnom dizajnu, kompaktnim dimenzijama i izuzetnoj prenosivosti,  snažnim preformansama ali i popularnoj Multi-Screen Collaboration opciji, pomoću koje možete povezati svoj Huawei telefon i laptop i na ekranu laptop računara obavljati brojne funkcije i koristiti aplikacije i programe sa pametnog telefona. Ekran osetljiv na dodir omogućava njegovu intuitivnu upotrebu, dok posebno osmišljeni mehanizmi poput otključavanja otiskom prsta garantuju bezbednost vaših podataka.

Istražite prvu Huawei online Live Sale promociju na: https://www.facebook.com/Huaweishop.rs.