AMD Ryzen Threadripper Pro u novoj generaciji Nvidia GeForce NOW servisa

AMD je najavio Ryzen Threadripper PRO procesore koji će pokretati novi Nvidia-in cloud gaming servis „GeForce NOW RTX 3080“. Pokretan procesorima AMD Ryzen Threadripper PRO, novi „GeForce NOW RTX 3080“ servis donosi prelazak sa 1080p rezolucije na 1440p120, pa čak i na 4K!

Nvidia-in GeForce SuperPods koristi vrhunske performanse AMD Ryzen Threadripper PRO sa neuporedivim brojem jezgara i visokofrekventnim radnim učestalostima za podršku preko 39 petaflopa igračkih performansi. Svaki procesor ima 128 PCIe Gen 4 linija, vodeće povezivanje u industriji i neuporedivu propusnost memorije kako bi se osiguralo da članovi GeForce NOW RTX 3080 servisa imaju tehnologiju potrebnu za nesmetano i pouzdano igračko iskustvo.

„Linija Ryzen Threadripper PRO dizajnirana je kako bi korisnicima ponudila neverovatne performanse i neprevaziđenu propusnost i postavlja industrijske standarde za ekstremne računarske performanse u raznim slučajevima upotrebe, uključujući brzo rastući cloud prostor za igre”, rekao je Chris Kilburn, korporativni potpredsednik i generalni direktor, poslovanje sa komponentama klijenata, AMD. „Radeći sa Nvidia-om, jasno je da je opsežan skup funkcija Ryzen Threadripper PRO savršena platforma za pokretanje njihovog iskustva cloud igranja sledeće generacije.“

„GeForce NOW SuperPOD i GeForce NOW RTX 3080 iskustvo u igrama vrhunac su decenijskog napredovanja cloud igara i prvi put će omogućiti cloud zasnovano igranje s niskim kašnjenjem pri 1440p i 120 frejmova u sekundi“, rekao je Phil Eisler predsednik i generalni direktor GeForce NOW u NVIDIA-i. AMD Ryzen Threadripper PRO procesori pružaju najbolje CPU, memorijske i I/O performanse za naše gaming opterećenje za ovu generaciju, pomažući igračima da dobiju ogroman skok u performansama.”

Osnivači i prioritetni članovi GeForce NOW -a imaju prednost u rezervaciji GeForce NOW RTX 3080 počevši od danas. Više o dostupnosti i cenama saznajte ovde.

Pročitajte i tekst:  AMD predstavio FidelityFX na Microsoft Game Stack konferenciji