AOC najavljuje novi prenosni monitor

AOC specijalista za monitore najavljuje novi prenosni monitor sa USB-C povezivosti. Niste u kanceleriji ceo radni dan, a treba vam veći monitor od onog što pružaju prenosni računari? I1601FWUX je pravo rešenje s 15.6” (39.6 cm) IPS displayom u FHD rezoluciji (1920 x 1080 pixels). Dodatak monitoru je pametni stalak koji služi kao držač monitora u portretnom ili pejzažnom načinu rada, a ugrađena karkteristika automatskog okretanja okreće ekran u željenom smeru. Moderni dizajn od 8.5 mm debljine i 800 g težine osigurava da monitor stane u svaku torbu. Elegantan, moderan i prenosiv I1601FWUX biće dostupan u Evropi od maja 2018.

Više prostora za gledanje – bilo gde da idete

Niste zadovoljni veličinom monitora na laptopu? Potrebno je da prezentujete predlog potencijalnom klijentu, a ne želite da vam gledaju preko ramena? Ili treba da završiti proračunske tabele dok ste u vozu ili u avionu? Mogućnosti su beskrajne: AOC donosi najnoviju USB-C tehnologiju za prenosne monitore u najelegantnijem i ultra tankom rešenju: I1601FWUX.

I1601FWUX koristi USB Type C tehnologiju za konekciju signala monitora i napajanje. Umesto starijih USB priključaka koji su napajali monitore, USB-C priključak uključuje visokokvalitetni DisplayPort signal i priključak za napajanje u jednom kablu, smanjujući nered i pružajući istinski doživljaj mobilnog ekrana. Veličina monitora od 15.6” poklapa se s uobičajenom veličinom monitora većine laptopa, a visina držača omogućava nameštanje istog nivoa kao kod laptopa.

Vizualno zapanjujuć

Pročitajte i tekst:  AOC i G2 Esports nastavljaju saradnju i u 2020. godini

Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini, I1601FWUX stane u većinu torbi za laptop. Monitor teži samo 800 grama i ultra tanak je sa samo 8.5mm debljine.

Kada je spreman za rad, I1601FWUX impresioniraće promatrače s vrhunskim zadnjim poklopcem od livenog gvožđa, dok prednji IPS ekran s uglovima gledanja 160/160° osigurava da više korisnika može videti živopisne i jednake slike. Monitor takođe dolazi s AOC Low Blue Light modom koji redukuje potencijalno štetno plavo svetlo, preventira umor očiju korisnika i omogućuje udobno korišćenje tokom dana i noći zahvaljujući 220 cd/m² osvetljenju.

Praktičan i  pogodan

I1601FWUX’s IPS monitor ima vreme odziva piksela od 5ms GtG, što znači da će brze akcijske scene ili igre brzog tempa biti glatke i bez mrlja. Uključeni pametni stalak štiti monitor dok nije u upotrebi. A kad se monitor koristi, pretvori se u držač za portretan i pejzažni način rada.  Menjanje orijentacije ekrana je lagano uz Auto-Pivot karakteristiku koju aktivira  AOC i-Menu softver, što čini monitor automatski poravnatim s orijentacijom.

Očekuje se da će AOC I1601FWUX biti dostupan u maju 2018. po ceni od 27.009,00 din bez PDV-a .