AOC predstavlja svoj praznični vodič za poklone

AOC, vodeći brend za monitore, udružio je snage sa svojim pod-brendom AGON by AOC, svetski poznatim po svojim gejmerskim monitorima i IT dodacima. Ove godine su tržištu predstavili široku paletu monitora i dodataka za računare. Zaključujući ovogodišnje poslovne i gejmerske uspehe i inovacije, AOC predstavlja savršene ideje za poklone za predstojeće praznike.

Ultra elegantan – Ultra HD

Još uvek ste u potrazi za novogodišnjim rezolucijama? AOC vam predstavlja U27V4EA iz svoje vrednosno orijentisane V4 serije. Reč je o 27-inčnom (68,58 cm) monitoru u 4K rezoluciji (3840 x 2160 piksela) s IPS panelom koji nudi široke uglove gledanja. Elegantan i minimalistički trostrani dizajn bez ivica elegantno će stajati na svakom radnom stolu. Njegovo osvetljenje od 350 nita dovoljno je visoko za prijatnu upotrebu u osunčanim prostorijama. Uz područje raspona od 112% sRGB i 83% Adobe RGB, ovaj je monitor prikladan za digitalno uređivanje slika i videa, s dodatnom oštrinom 4K rezolucije.  Nakon radnog vremena, prikladan je i za jednostavnije gejmerske zadatke, zahvaljujući Adaptive-Sync podršci i vremenu reakcije od 4 ms GtG. Ovaj elegantni U27V4EA monitor zadovoljava sve navedene opsežne karakteristike, a s cenom od samo 42 789 din, čini idealan poklon za vaš home office.

Unapredite svoj home office

AOC-ov Q32P2CA zauzima visoko mesto u pogledu karakteristika. Ovaj monitor od 31,5” (80 cm) s IPS panelom nudi QHD rezoluciju (2560 x 1440 piksela), pružajući primamljivu veličinu ekrana uz savršenu rezoluciju. Ono što Q32P2CA čini pravom IT poslasticom je njegova USB-C povezivost. Prenosni računari i tableti koji podržavaju USB-C DisplayPort Alternate način rada mogu se jednostavno povezati na monitor kako bi se proširio ekran, dok monitor može istovremeno puniti ove uređaje do 65 W putem USB-C, pritom eliminišući potrebu za drugim kablom za napajanje i na taj način smanjujući nered. Deo P2 serije usmerene na poslovanje, Q32P2CA opremljen je ergonomskim postoljem koje nudi podešavanje visine, nagiba, rotacije. Karakteristike kao što su Low Blue Light načina rada i tehnologije bez treperenja smanjuju umor očiju, omogućujući korisniku potpunu fokusiranost na poslu. Ovaj monitor je savršeno prikladan i za razne aplikacije koje sadrže bogate i fino definisane slike, ali i za mnogo jasnije pokretne slike zahvaljujući podršci za boje od 1,07 milijardi, stopu osvežavanja od 75 Hz i 4 ms GtG. Q32P2CA (cena: 52 059 dinara) ili U32P2CA, njegov Ultra HD rođak s elegantnim trostranim dizajnom bez ivica (cena: 65 979 dinara), odlični su pokloni za sve koji vole da budu produktivni u svom home office-u.

Pročitajte i tekst:  Nekoliko zanimljivih predloga za "Tech" novogodišnje poklone

Brzo i živopisno igranje

Najbolji poklon za jednog gejmera sigurno je solidan hardverski dodatak njegovoj gejmerskoj stanici. AGON by AOC-ova hvaljena serija AOC GAMING G2 nudi izuzetan kvalitet, posebno s 27G2U (cena: 32 349 dinara ). Savršeno prikladan za brze FPS, RPG, Action ili MOBA igre, zahvaljujući brzini osvežavanja od 144 Hz, 27G2U od 27” (68,58 cm) ima Full HD (1920 x 1080) IPS panel za prodorne, prirodne i realistične boje. S većim ekranom od uobičajenih 24-inčnih monitora, 27G2U olakšava uočavanje detalja, dok uobičajeni GPU-i mogu postići visoke brzine kadrova u svojoj Full HD rezoluciji. Smanjenje zamućenja u pokretu (MBR) smanjuje vreme odziva na 1 ms MPRT, osiguravajući fluidno i oštro iskustvo igranja. Gejmeri mogu udobno da sede i uživaju u igranju zahvaljujući ergonomskom postolju, Low Blue Light načinu rada i tehnologiji bez treperenja.

Za gejmere koji najviše cene brzinu i broj sličica, C27G2ZU će biti sjajan poklon. 27” (68,58 cm) C27G2ZU ima brzinu osvežavanja od 240 Hz i samo 0,5 ms MPRT za postizanje oštrih vizuala. Njegova VA ploča s visokom razmerom kontrasta od 3000:1 i zakrivljenošću od 1500R u potpunosti uranja gejmere u igru. Za ambiciozne i kompetitivne gejmere s brzim refleksima, C27G2ZU nudi sjajnu kombinaciju karakteristika po odličnoj ceni (34 669 dinara).

Zaronite u simulaciju

AGON, AGON by AOC-ova high-end serija nudi premium i karakteristikama bogato iskustvo za sve gejmere, a posebno za ljubitelje letenja, trka ili bilo koje simulacije u prvom licu. Ogroman 49” (124 cm) AGON AG493UCX2 monitor (cena: 127 439 dinara) stvoren je za igrače koji žele ići izvan granica stvarnosti. Zakrivljenost od 1500R, super-široka razmera stranica od 32:9 i Dual QHD rezolucija od 5120 x 1440 piksela ne samo da u potpunosti pokrivaju periferno vidno polje korisnika, već povećavaju njihovu svesnost situacije. Sa širokim vidnim poljem, simulacijski trkači mogu lako videti svoje protivnike u bočnim retrovizorima, a simulacijski piloti mogu se bez problema okrenuti o proveriti pistu pre konačnog prilaska. Brzina osvežavanja od 165 Hz i MPRT od 1 ms osiguravaju upečatljivije iskustvo i osećaj “povezanosti”, dok osvetljenje od 400 nita, kontrast 3000:1, podrška za DisplayHDR 400 i 90% područja raspona DCI-P3 pružaju prirodan, zasićen i šaren prikaz. Nadalje, ovaj je monitor ergonomski i povećava produktivnost u home office-u ili na streaming radnom stolu, a sve to zahvaljujući “Slika po slika” načinu rada, KVM prekidaču i USB-C povezivanju (isporuka snage 65 W).

Pročitajte i tekst:  Uživo iz Barselone: Huawei lansirao najnovije moderne gedžete za zdrav život i sportske aktivnosti

Od stručnjaka, za stručnjake

AGON PRO, AGON by AOC-ova high-end serija monitora za e-sport entuzijaste, namijenjena je vrlo kompetitivnim gejmerima i onima koji neće da se zadovolje ni sa čim manjim i prosečnim. AGON PRO AG254FG (cena: 98 449 dinara) prava je gejmerska zver.  Sa svojom velikom brzinom osvežavanja, s blistavom brzinom osvežavanja od 360 Hz, 1 ms GtG i NVIDIA G-SYNC sertifikatom te 24.5” (62.23 cm),  AG254FG je opremljen i sa Fast-IPS trostranim panelom bez rubova, u Full HD (1920×1080), s bogatim bojama (100% sRGB pokrivenost). Krasi ga i elegantan dizajn (dobitnik nagrade za dizajn “Reddot”). Uključen i uklonjivi Screen Shield eliminiše senke i refleksije od spoljnih izvora svetlosti, nudeći savršeno iskustvo igranja i  danju i noću. S izuzetno malim ulaznim kašnjenjem, monitor takođe ima NVIDIA-in Reflex Latency Analyzer, tako da korisnici mogu izmeriti svoje ukupno kašnjenje sistema i identifikovati potencijalne probleme.

Gejming oprema van samog ekrana: Poboljšajte svoj setup

Dok monitori za igranje uglavnom pokrivaju vizuelni deo celokupnog doživljaja, zvuk i uređaji za unos jednako su važni. Kako bi zaokružio ekosistem igara, AGON by AOC ima ponudu za sva područja:

AOC GAMING GH300 (cena: 6 479 dinara) su 7.1 gaming slušalice s mikrofonom koji se može ukloniti. Veliki neodimijski drajveri od 50 mm nude čist zvuk u širokom frekvencijskom rasponu (20 Hz – 20 kHz), a ugrađeni 24-bit/96 kHz DAC reprodukuje zvuk studijskog kvaliteta. Gejmeri mogu slušati i tačno odrediti korake svojih neprijatelja ili uživati ​​u briljantnim zvučnim pejzažima, zahvaljujući njegovoj virtuelnoj podršci za 7.1 surround zvuk.

Pročitajte i tekst:  Kako da zaštitite svoj internet domen?

AOC GAMING GM500 (cena: 3 239 dinara), miš za levoruke i desnoruke, jedan je od najjednostavnijih, ali savršenih poklona za gejmere bilo kog nivoa. Podržavajući NVIDIA Reflex tehnologiju za gotovo nultu latenciju, ovaj miš je opremljen visokokvalitetnim, preciznim Pixart senzorom i izdržljivim Omron prekidačima, prikladnim za napeta i brza takmičenja. 5000 DPI, 20g ubrzanje i brzina praćenja od 100 IPS čine da se precizno ciljanje korisnika prevede direktno u igru.

AOC GAMING GK500 (cena: 8 219 dinara) idealan je suputnik za GM500 miš. Reč je o mehaničkoj gejmerskoj tastaturi sa 104 dugmića i tišim, linearnim stilom Outemu Red prekidača koje gejmeri posebno vole i cene. Užitak je pisati i igrati  zahvaljujući preokretu n-dugmića i 100% anti ghosting karakteristikama.

Sv tri gejming dodatka imaju Light FX RGB osvetljenje koje se može opsežno prilagoditi putem različitih efekata i svojstava AOC G-Menu softvera i sinhronizirati između AOC-ove opreme koja podržava Light FX, u rasponu od dodatnih IT uređaja i opreme do monitora.

AOC-ov široka i raznovrsna ponuda nudi širok izbor monitora i dodatne IT opreme za sve – od prosečnih home office korisnika do ljubitelja e-sporta, simulacija i gejminga uopšteno. Ova je zima je idealno vreme da razveselite prijatelje i porodicu poklonima koji će povećati njihovu produktivnost ili poboljšati njihov gejming setup. Pripremite ih za budućnost rada i igranja s AOC-om!