AppGallery Game Fest se vraća i poziva igrače da istraže novi svet igre

Nakon uspeha Huawei Game Fest-a prošle godine, kampanja se ponovo vraća i donosi ekskluzivne poklone i uzbuđenje igračima, omogućavajući im da otključaju potpuno novi svet igre.

Od danas 7. decembra, pa sve do 31. decembra 2021. godine, korisnici širom sveta mogu uživati u nizu ekskluzivnih pogodnosti, a nagrađuju se oni koji preuzimaju nove igre putem AppGallery-ja. Imajući u vidu da se bliži praznična sezona, korisnici mogu očekivati ​​mnogo poklona koje im zajedno sa svojim partnerima donosi AppGallery.

„U AppGallery-ju naporno radimo kako bismo bili sigurni da naša raznolika, publika na globalnom nivou ima pristup svim aplikacijama i igrama koje poželi, istovremeno im pružajući najbolje moguće iskustvo“ rekao je Alexandre Salem, globalni direktor sektora za Globalna partnerstva i razvoj ekosistema kompanije Huawei.“ Posebnu pažnju poklanjamo saradnji sa našim programerima, nudeći im rešenja koja će im pomoći da ispune potrebe korisnika. Game Fest je još jedan primer našeg poslovanja i saradnje sa našim partnerima, u okviru koje nudimo atraktivne promocije i poklone našim korisnicima kako bi imali mogućnost istraživanja novih načina igranja na AppGallery-ju.”

AppGallery prodavnica aplikacija trenutno daje posebne ponude za AAA igre poznatih izdavača, kao što su Shadow Fight 3, Lords Mobile, kao i Top Eleven. Ponuda sadrži i luksuzni poklon paket za odabrane igre, a on uključuje specijalne stavke u igrama u vrednosti do 10 dolara po poklon paketu.

Pročitajte i tekst:  HUAWEI U TOP 10 NAJVREDNIJIH BRENDOVA NA BRAND FINANCE LISTI

Uz najpoznatije hit igre kao što su Rovio Angry Birds 2, Playrix's Township, Fishdom i mnoge druge, u saradnji sa poznatim programerima kako bi ove igre oživeli za Game Fest, AppGallery poziva igrače da poboljšaju svoje iskustvo igranja kroz široku ponudu sadržaja.

Unapređeni načini za igru ​​sa svakom novom prijavom

U saradnji sa najuspešnijim svetskim kreatorima, AppGallery je uspeo da osigura svojim korisnicima nove načine igranja najpopularnijih igara koje su samo na klik od vas. AppGallery ispunjava želje igrača sa različitim interesima i stilovima i nudi široki spektar žanrova, u rasponu od igrica gde dobijate novu ulogu i kreirate svoj svet, akcionih igrica, MOBA i MMORPG-a, do zagonetki, puzli, i mnogih drugih koje vas očekuju.

Prošlogodišnji Game Fest je doživio uspeh i veliku popularnost među korisnicima i programerima, a zabeležio je povećanje od 90% kada je reč o svakodnevnom preuzimanju igrica, kao i više od 600 miliona digitalnih impresija za igre koje su dostupne na AppGallery-ju.

Korisnici nastavljaju da uživaju u korišćenju AppGallery

Od svog lansiranja, AppGallery je doživeo rast i uspeh, pa je tako postao glavni izbor za potrošače.

Kao jedno od tri najveća globalna tržišta kada je reč o aplikacijama, AppGallery trenutno ima 560 miliona aktivnih korisnika mesečno i 5,1 milion registrovanih programera. Platforma je zabeležila preko 384,4 milijarde preuzimanja aplikacija od oktobra 2021. godine i dostupna je u preko 170 zemalja i regija.

Pročitajte i tekst:  Džef Bezos donira 10 milijardi dolara za borbu protiv klimatskih promena

Za više informacija posetite https://consumer.huawei.com/rs/mobileservices/appgallery/