Automatizacija poslovnih procesa u fokusu na regionalnom događaju “SISTEMIV” u Beogradu

Na događaju SISTEMIV: Novi Standard Upravljanja Procesima, vodeći stručnjaci iz područja digitalne transformacije i poslovne automatizacije okupili su se kako bi istakli važnost automatizacije poslovnih procesa u savremenom poslovnom okruženju. Ovaj događaj, koji se održao u ICT Hubu, Beograd, okupio je istaknute govornike kako bi podelili svoja iskustva i perspektive o ključnim aspektima procesne automatizacije i digitalne transformacije.

Senad Kulenović, ekspert za digitalnu transformaciju, predstavio je najnovije trendove i inovacije u upravljanju poslovnim procesima. Danijela Trkulja, direktorica Gartnera Srbija, istakla je važnost digitalne transformacije i njen uticaj na poslovne procese, posebno fokusirajući se na automatizaciju. Nakon toga, Stanimir Ilić iz kompanije SISTEMIV predstavio je DEMO inovativnog SaaS rešenja, razvijeno u skladu sa BPMN 2.0 standardom, koje omogućava orkestraciju, dizajn i upravljanje poslovnim procesima.

SISTEMIV platforma nudi brojne prednosti organizacijama koje žele unaprediti svoje poslovne procese. Od povećanja efikasnosti do optimizacije resursa, ovo rešenje pruža agilnost i fleksibilnost potrebnu za uspeh u današnjem dinamičnom poslovnom okruženju.

Nakon prezentacija, održan je panel na kojem su učestvovali Danijela Trkulja iz Gartnera Srbija, Natali Delić – članica uprave za strategiju i digitalizaciju u Telekomu Srbija, i Zoran Bošković, osnivač SISTEMIV. Panelisti su diskutovali o izazovima s kojima se suočavaju organizacije u procesima digitalne transformacije, ističući važnost prilagođavanja procesa, organizacijske kulture i tehnoloških inovacija.

“Svesni smo da je vreme za akciju”, izjavio je Zoran Bošković, osnivač SISTEMIV. “Automatizacija poslovnih procesa ključna je za postizanje konkurentnosti i uspeha u savremenom poslovanju.” 

Pročitajte i tekst:  Kompanija HONOR se obavezuje da će postići ugljenično neutralne operacije do 2045. godine

Kako biste saznali više o SISTEMIV platformi i načinima na koje može transformirati vaše poslovanje, posetite www.sistemiv.com.