BeotelNet je svoj novogodišnji budžet donirao Nurdoru

Danas, u najavi novogodišnjih i božićnih praznika iz  BeotelNeta dolazi jedna lepa vest i humani gest.

Kako dati dobar primer drugim kompanijama o društveno korisnom uticaju

BeotelNet ISP je jedan od pionira internet revolucije u Srbiji više od 20 godina, i stalno se trudi da pruži nešto novo na tržištu, izjavio je Peđa Popić, direktor operativnih poslova ove fime. Na kraju godine, pored svih naših tekućih promocija i brojnih kampanja, odlučili smo da napravimo jednu humanitarnu akciju. Naime, u saradnji sa udruženjem NURDOR (Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka), odlučili smo da pomenutoj organizaciji doniramo sredstva iz budžeta koji inače koristimo za kupovinu novogodišnjih poklona našim poslovnim partnerima. Svi naši poslovni saradnici će ove godine dobiti elektronsku novogodišnju čestitku koja će u sebi preneti našu poruku da smo ove godine umesto poklona njima, ta finansijska sredstva donirali NURDORU.

U toku novogodišnjih praznika, često budemo obasuti brojnim partnerskim poklonima: rokovnicima, olovkama i šoljama i sl. – ističe Peđa Popić. Ali, da li nam zaista toliko toga treba? BeotelNet je ove godine odlučio da ovim dobrotvornim činom da svoj skromni doprinos borbi protiv malignih oboljenja i podršku deci koja boluju od ovih bolesti.

Smatramo da nam je svima zajednički cilj da pomognemo u rešavanju problema u našem društvu, pogotovo ako se tiču mladih naraštaja – jer oni su naša budućnost. Prvenstveno zbog toga bi pozvali i druge kompanije iz naše telekomunikacione branše, ali i ostale firme da na ovaj i slične načine pomognu radu NURDORA i drugih humanitarnih organizacija u Srbiji, zaključuje

Pročitajte i tekst:  BeotelNet preuzeo poslovanje BeoNET-a

Firma sa dugom internet tradicijom

BeotelNet, danas jedna od vodećih telekomunikacionih kompanija u Srbiji, počeo je sa radom davne 1996. godine, kao jedan od pionira internet servis provajdinga na teritoriji SR Jugoslavije.

Kao kuća koja je dovela prvi međunarodni internet link kod nas, BeotelNet posluje u duhu dobre brige o korisnicima, sa tendencijom da se internet, digitalna televizija, fiksna telefonija približi svima, a prema njihovim željama i mogućnostima.

Pored toga, BeotelNet je tokom godina izgradio stabilna partnerstva sa svetskim liderima u IT industriji kao što je Microsoft, i svojim korisnicima pruža savremene hosting i data centar servise, maksimalno prilagodljive poslovnim korisnicima.

BeotelNet pruža mogućnost visokokvalitetnog povezivanja na internet, brzinom do 1 Gb/s stalnom vezom, optičkim i bežičnim putem, kao i preko xDSL-a.

Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR)

 Nacionalo udruženje roditelja dece obolele od raka (NURDOR) ima misiju da poboljša kvalitet lečenja i života obolele dece i njihovih roditelja. NURDOR je osnovan 2003. godine u Beogradu i od tada svakodnevno brine o deci i roditeljima na području cele Srbije.

Udruženje NURDOR sarađuje sa šest pedijatrijskih klinika u zemlji i pedijatrijskom klinikom iz Bolonje, sa državnim institucijama, srodnim udruženjima i mnogim drugim.

Kroz brojne radionice i savetovališta, NURDOR pruža psiho-socijalnu podršku, pruža pomoć u ostvarenju zakonskih prava, obezbeđuje najsavremenije uslove na hemato-onskološkim odeljenjima, edukuje roditelje, decu, medicinsko osoblje i širu javnost.

Pročitajte i tekst:  LG predstavlja budućnost pametnih kuhinja na sajmu CES 2019