BeotelNet – Novi TV paketi i nova zadovoljstva za celu porodicu

Obratite pažnju – Stigle su nove akcije i paketi, koje je BeotelNet brižljivo pripremio, kako bi zadovoljili sve potrebe svojih novih i postojećih korisnika.

BeotelNet: To nije bio lak posao, jer mi smo se oduvek trudili iz petnih žila ne bismo li prepoznali i objedinili sve ono što smatramo da će našim korisnicima biti od značaja. Ali svaki trud se isplati, a vaše zadovoljstvo je naše zadovoljstvo.

Dakle, sa zadovoljstvom vam predstavljamo najnoviji dodatak našoj IPTV ponudi – Smart STB uređaj! Koliko je pametan ovaj STB uređaj, toliko je i jednostavan za korišćenje, i zato pođite sa nama u istraživanju njegovih mogućnosti, jer i od samog čitanja o mogućnostima koje pruža, polazi voda na usta!

Prvo što bismo želeli da naglasimo jeste da je ovo uređaji kojim svako može bez problema da upravlja. Dakle, ukoliko vam se otac ili majka, baka i deka, uzjogune, jer su starijeg kova i ne vole te „novotarije“, pojasnite im da činjenica da je u pitanju pametan, tj smart uređaj, nipošto ne znači da je komplikovan za korišćenje, štaviše – veoma je intuitivno koncipiran, zbog čega prsti prosto sami rade, bez po muke. Za početak, srpski jezik je dostupan, i kada ga podesite na svoj uređaj, odradili ste veći deo posla, a ostaje vam još samo da uživate.

Ono što je nova pogodnost, jeste mogućnost glasovne pretrage! Bez previše klikova i stranica, sve što je potrebno da biste pronašli željeni klip, jeste da priđete na metar do metar i po od vašeg STB uređaja, pritisnete dugme za glasovnu pretragu, prinesete ga licu i izgovorite ono što želite da pretražite. U pitanju je uređaj poliglota par ekselans, i stoga se nemojte libiti da vršite pretragu i na svom, maternjem jeziku.

Pročitajte i tekst:  Internet do 50 Mb/s + POKLON SmartWatch

Sa novim Smart STB uređajem, dosadnom kliktanju u potrazi za omiljenim kanalom, došao je kraj. Postoje dva načina da ubrzate taj proces: prvi je da redefinišete pozicije kanala, a drugi, koji i mi zdušno preporučujemo, jeste odabir omiljenih kanala u folder favoriti, koji vam omogućava da na jednom mestu imate sve prečice ka kanalima, koje ste odabrali za najdraže.

Pošto smo zajedno prošli komandne pogodnosti, hajde da kažem nešto i o sjajnim aplikacijama, bez kojih nijedan pametni uređaj ne bi bio dovoljno pametan.

Već na samom daljinskom upravljaču, imate nekoliko dugmića za direktno povezivanje sa najpopularnijim aplikacijama:

  1. Aplikacija bez koje je, čini se, nemoguće zamisliti dan. Ono što je nekada bio TV kao takav, sada je Youtube: sastavni deo svačijeg doma. Uz pomoć našeg uređaja, jednim klikom povezujete se, a u tom momentu vam predlažemo da, prilikom pretrage, iskoristite mogućnost glasovne pretrage, koja zaista štedi vreme, i – budite bez brige, mi smo probali za vas: ne morate da govorite tečno engleski kako bi vas Youtube razumeo. 😉
  2. Aplikacija čija popularnost raste iz dana u dan, a kraj se ne vidi. Filmove i serije vrhunske produkcije, uz mogućnost od mesec dana besplatnog perioda, koji nudi Netflix.
  3. Google play. Sasvim sigurno, sjajne aplikacije koje idu uz sam uređaj, podstaći će znatiželju u vama, i uz pomoć jednog klika na Google play, moći ćete da udovoljite svojoj želji da istražite šta vam je sve na raspolaganju.
Pročitajte i tekst:  Gejming na vrhunskim LG televizorima postavlja nove standarde sa najnovijom dodatkom za DOLBY VISION

RTS Planeta je aplikacija, koja je tokom prošle godine, usled pandemije, postala neizostavan deo gotovo svačijeg doma, i otada je zaista unapredila sopstvene mogućnosti. Učenje na daljinu postalo je svakodnevnica, a samim tim i RTS planeta, kojoj možete pristupiti direktno na vašem televizoru. Zaboravite na male ekrane laptopova, mobilne telefone i tablete: vaše dete zaslužuje najbolje obrazovanje, a ovaj uređaj vam omogućuje upravo da, uz pomoć moje škole, pomognete svom detetu da prebrodi ovu tranziciju u obrazovnom aspektu svog života. Pored moje škole, RTS planeta omogućuje još mnogo toga:

  • direktno povezivanje na neki od radija iz produkcije RTS-a, putem stavke Slušaonica
  • Videoteka pruža mogućnost da ispratite sve ono što ste ranije propustili na RTS programima, uz odličnu preglednost i sortiranost sadržaja.
  • PGP vam predstavlja svoja izdanja u sjajnom zvuku.
  • Bioskop sa više od 200 filmova predstavlja svojevrsni pandan Netflixu.
  • Moj grad kao kolaž video klipova o gradovima Srbije, koji će vas provozati po Srbiji, iako sedite u sopstvenoj fotelji.

HBO GO je još jedna aplikacija, koju dobijate instaliranu na uređaju, i uz koju, zahvaljujući darežljivosti kompanije HBO, dolazi i gratis period od sedam dana. Kao i Netflix, HBO GO donosi vam filmove, serije i mini serije HBO produkcije. Sasvim sigurno ste se nosili mišlju dosad da je pokrenete, pa evo sjajne prilike da testirate njihov sadržaj bez obaveze da nastavite da koristite, mada je veoma teško odoleti kada je jednom okusite, verujte nam na reč.

Pročitajte i tekst:  BeotelNet - Izaberi svoj Smart TV paket!

Pored gore navedenih,  uz novi Smart STB uređaj dobijate priliku da iskoristite gratis periode za sledeće aplikacija: Pandora, Sling Television, Showtime, Vudu movies and TV, i kada se svede račun, dobijate gratis sadržaj u iznosu od 80 dolara. Nije loše, zar ne?…

Kao što ste dosad mogli da zaključite, uz Smart STB uređaj, vaš televizor poprima potpuno drugu dimenziju, postavši mnogo više od pukog TV uređaja. Sada možete putem bluetooth-a da povežete vaš bluetooth džojstik, i da uživate u video igricama. Takođe, „castujte“ video sadržaj sa vašeg telefona direktno na televizor uz pomoć ugrađenog Chromecasta, i uživajte gledajući na velikom ekranu: pokažite svojim najmlađim da i oni sada mogu da dospeju na televiziju.

Ukoliko ste došli dovde, sasvim sigurno ste zainteresovani, i nije ni čudo: i mi smo se zaljubili na prvi pogled u ovu sjajnu napravicu, i upravo stoga odlučili da je sa vama podelimo. Bacite pogled na naše pakete, i odlučite se za onaj koji vama najviše odgovora. Čekamo vaš poziv.

Više informacija o TV paketima i cenama možete pogledati na: https://www.beotel.net/televizija/tv-paketi