Besplatne edukacije o online trgovini ove nedelje u Pančevu

Prvi aprilski Ananas karavan „Kliknite sa kupcima“ biće održan u Pančevu, 12. aprila 2023. godine, u sali Regionalne privredne komore, na adresi Zmaj Jove Jovanovića 1a, sa početkom od 12h. U okviru karavana „Kliknite sa kupcima“  biće održane besplatne edukacije na temu online trgovine, a svi zainteresovani  saznaće više o značaju online prodavnica za poslovanje, šta je to što kupce motiviše da kupuju online, a šta ih sa druge strane odbija. Takođe, u okviru edukacija biće predstavljeni mts paketi i pogodnosti isključivo namenjeni biznis korisnicima.

Kompanija Ananas je u saradnji sa E-commerce Asocijacijom Srbije i mts-om, a uz podršku Privredne komore Srbije, pokrenula projekat pod nazivom “Kliknite sa kupcima”. Ovaj projekat ima za cilj da pomogne domaćoj privredi i budućim poslovnim partnerima, pružajući im podršku i savete u vezi sa online prodajom.

Edukacije u okviru karavana „Kliknite sa kupcima“ su potpuno besplatne i namenjene su svima koji žele da se informišu o svetu E-commerca, bilo da žele da pokrenu svoju online trgovinu, da unaprede postojeću ili da prošire svoja znanje o tome kako funkcioniše onlajn prodaja. Polaznici će dobiti vredne savete i znanja koja će im omogućiti da se prilagode brzim i promenjivim trendovima na tržištu i da iskoriste sve mogućnosti koje onlajn prodaja pruža.

Predviđeno je da karavan obiđe sve gradove širom Srbije, kako bi predstavio sve benefite online trgovine i E-commerca.
Svi zainteresovani za pančevački Ananas karavan svoje prisustvo mogu da potvrde klikom na Kliknite sa kupcima, dok ostali registracijom putem ovog linka, povećavaju šanse da možda baš njihov grad bude sledeći domaćin Ananas karavana „Kliknite sa kupcima“.

Pročitajte i tekst:  U Beogradu održan peti TOP100CIO događaj koji promoviše ulogu IT direktora u kompanijama