Bezbroj benefita za ljubitelje sportskih aktivnosti

Najnovije zvezde iz Huawei ekosistema – pametni satovi Watch Fit 2, Watch GT 3 SE i Watch GT 3 Pro, sa sobom su doneli niz inovativnih tehničkih, ali i dizajnerskih, rešenja. Ovi mali inteligentni uređaji ne samo da savršeno pristaju kao neobično elegantni modni detalji, već njihove naučno inkorporirane funkcije korisniku omogućuju veliki broj zdravstvenih i fitnes benefita.

Sa druge strane, Huawei je uspeo da postavi neke nove standarde kada je u pitanju uvezivanje različitih pametnih uređaja. Time, reklo bi se, korisnici dobijaju jedan savršen tehnološki aranžman u kojem dominiraju sjajna zabava, besprekoran stajling i mnoštvo praktično korisnih operativnih funkcija.

Tehnološki krik budućnosti

Sudeći po svemu dosad viđenom, ali i isprobanom, poslednja generacija Huawei pametnih satova i te kako ima šta da ponudi.

Huawei Watch GT 3 SE i GT 3 Pro karakteriše elegantan, klasičan dizajn. Reč je o uređajima koji se, ukoliko izostavimo cenu, tek neznatno razlikuju. Zapravo, Watch GT 3 Pro u odnosu na svoju SE verziju ima nekih opipljivih prednosti poput boljih materijala i unapređene vodootpornosti. Njihovo zakrivljeno 3D staklo odaje utisak blagog odsjaja vode, a svaki detalj je izveden perfektnom završnom obradom visokog sjaja.

Sa druge strane, Huawei Watch Fit 2 je jedan od najpovoljnijih Huawei pametnih satova, a zašto je to tako teško je utvrditi. Rafiniran dizajn kao da je stvoren za pripadnice lepšeg pola, a kvalitetna izrada i završna obrada po kvalitetu ne zaostaju za nešto poznatijim parnjacima. Uopšteno govoreći, sva tri uređaja su izgrađena od najkvalitetnijih materijala koji su sigurna zaštita i pri najekstremnijim korišćenjima na otvorenom.

Pročitajte i tekst:  Da li se isplati nadogradnja laptop računara?

Pored spoljašnjeg izgleda na koji je teško ostati ravnodušan, Watch Fit 2, GT 3 SE i GT 3 Pro odlikuje visoko sofisticirana tehnologija poslednje generacije, sa tek neznatnim kvantitativnim odstupanjima između modela.

Pored izdržljivih baterija, tu su i mnogobrojni senzori za praćenje sna, nivoa stresa, otkucaja srca, nivoa kiseonika u krvi (SpO2), temperature kože i drugih parametara. Uz to, sva tri Huawei modela podržavaju više od 100 režima za vežbanje, uključujući „lične trenere“ na ekranu, kurseve trčanja i planove treninga, kao i „Indeks sposobnosti trčanja“ za procenu nečijih trkačkih veština i dr. Posebno spektakularni jesu i senzori koji korisnika obaveštavaju kada nepravilno radi određene vežbe ili, kao u slučaju Watch GT 3 Pro modela, senzori za inicijalno otkrivanje gubitka ravnoteže, koji korisnika čuvaju od pada i povreda.

Uvezivanje sa Huawei ekosistemom

Pored mnogobrojnih zdravstvenih i fitnes funkcija, sva tri modela su kompatibilna sa iOS i Android uređajima, kao i brojnim instalacijama iz AppGallery-a.

Mogućnosti Huawei pametnih satova se multipliciraju jednostavnim povezivanjem sa Huawei Mate 50 Pro i Huawei nova 10 Pro uređajima. Istovremenim povezivanjem sa jednim od ova dva Huawei modela pametnih telefona, koji već, sami po sebi, nose čitavu jednu lepezu beskrajno inovativnih tehničkih rešenja, korisnik ujedno formira biološki univerzum po svojoj meri.

Takođe, povezivanjem na pametni telefonom sa Google operativnim sistemom, korisniku postaju dostupne i neke dodatne funkcije koje čak ni korisnici iPhone-a ne dobijaju.

Pročitajte i tekst:  Da li je stiglo doba veštačke inteligencije?

Aplikacije u okviru AppGallery-a na temu fudbala

Šta biste pomislili da vam kažemo kako možete povezati svoj Huawei sat sa mobilnom aplikacijom preko Bluetooth-a, a potom da preko sata zatražite listu omiljenih utakmica za tekući dan? E pa, moguće je.

Za sve ljubitelje najpopularnije sporedne stvari na svetu, HMS nudi fantastične aplikacije i igre koje će povaćati vaš doživljaj.

Skinite, premera radi, sa AppGallery-a planetarno popularnu igru Team manager u svom najnovijem izdanju – Football Master 2 i doživite autentično, visokokvalitetno iskustvo. Korisnici mogu da uživaju u zadivljujućoj 3D atmosferi stadiona sa autentičnim komentarima i da se takmiče protiv drugih korisnika u osvajanju nagrada u okviru igre.

Takođe, na vrhu liste preuzimanja na AppGallery-u nalazi se još jedna izrazito popularna fudbalska igra – najnovije ažuriran Top Eleven Be a soccer manager. Gradite svoje timove i kreirajte sopstvene stadione, uz pomoć legendarnog Žozea Murinja.

A za sve korisnike koji vole da prate svoje ligaške timove, AppGallery nudi niz fantastičnih aplikacija koje im omogućavaju da budu u toku sa najnovijim rezultatima. Pomenućeno samo Flashscore, koji daje rezultate uživo, sastave i statistiku iz 38 sportova, uz Flashscore News koja uključuje originalne članke, mišljenja, analize i intervjue, ili FotMob – Soccer Scores koji je sa AppGallery imao milion instalacija od kada je na listi.

Izbor aplikacija i igara koji su sada dostupni na AppGallery-u omogućuju jedinstveno digitalno iskustvo. Postoji samo jedan problem – koju od aplikacija i igara izabrati?