Bluetooth zvučnici za leto

Sezona godišnjih odmora je pred nama. Uživanje i zabava na plaži se podrazumevaju, a gde je zabava tu je i muzika. Telefoni jednostavno ne mogu da obezbede ni dovoljno glasan ni dovoljno kvalitetan zvuk, a složićete se da neko veće ozvučenje nije praktično nositi na odmor i na plažu. Najbolje rešenje za tu namenu su portabilni bluetooth zvučnici. Dovoljno su mali da ih možete nositi sa sobom i dovoljno su kvalitetni i glasni da obezbede dobar ugođaj i podršku za zabavu. Za vas smo odabrali nekoliko modela za koje smatramo da daju dobar odnos cene, funkcionalnosti i kvaliteta.

 

Tnb Hpartpola

Novi model Tnb bluetooth zvučnika koji nosi oznaku Hpartpola predstavnik je ART (Attidude – Rythm – Technology) serije bežičnih zvučnika za 2017. godinu. Neobičan dizajn učiniće ga upotrebljivim ne samo tokom letnjeg odmora, već i kao zanimljiv dizajnerski detalj u sobi. Ime je dobio po grafičkom rešenju na kućištu koje uključuje i prikaz polaroid fotografija sa odmora. Zvučnik ima snagu od 5 W i frekventni opseg od 100 Hz do 20 KHz. Ugrađena baterija omogućava oko 3h neprekidne reprodukcije, a vreme njenog punjenja je oko 2h.

Kontakt: Dudi Co.

 

Sony SRS-XB10 

U pitanju je mali prenosni zvučnik moćnog zvuka i vrlo interesantnog dizajna. Sony SRS-XB10 je vodootporan i stoga je idealan za plažu. Zahvaljujući EXTRA BASS tehnologiji ima verovatno najbolju reprodukciju dubokih tonova među prenosnim bluetooth zvučnicima. Njegov frekventni opseg obuhvata za ovu klasu zvučnika raspon od neverovatnih 20 Hz do 20 KHz. Zvučnik poseduje bateriju koja izdržava čak 16 h rada, a ima još jednu fantastičnu funkciju. Ukoliko imate dva zvučnika, možete ih upariti i tako dobiti stereo reprodukciju izuzetnog kvaliteta. Takođe, zahvaljujući ugrađenoj NFC tehnologiji, zvučnik i telefon je moguće povezati jednostavnim dodirom.

Pročitajte i tekst:  Vizija kompanije Lenovo o veštačkoj inteligenciji na sajmu MWC 2018

Kontakt: Sony

 

Maxell MXSB-BT01 

Ovaj prenosni bluetooth zvučnik je veoma kompaktan i zgodan za put. Može da stane i u džep, a zgodan je što ima i ugrađen mikrofon, pa ga možete koristiti i za telefonske razgovore. Njegova snaga je 2 W, što možda neće biti dovoljno za veliku žurku, ali će sasvim dobro da posluži za intimniji odmor i druženje na plaži. Frekventni opseg mu je od 160 Hz do 20 KHz. Još jedna od njegovih prednosti je i što omogućava reprodukciju od čak 11 sati između dva punjenja ugrađene baterije.

Kontakt: Dudi Co.

 

Xwave B Under Sea 

Xwave B Under Sea je najjeftiniji bluetooth zvučnik u našoj listi, ali to ne znači da je i najlošiji. Sa 3 W snage i vodootpornim dizajnom moći ćete da uživate na plaži bez bojazni da će se napuniti peskom ili eventualno pokvariti zbog vlage. Frekventni opseg zvučnika je od 200Hz do 18 kHz, a ugrađena baterija omogućava oko 5 časova neprekidnog rada. Interesantno je da ovaj model ima i vakuumsku gumenu stopu pa, kada se vratite sa odmora možete da ga zalepite za zid pored kade ili tuš kabine i da uživate u muzici dok se tuširate. U ponudi je veliki izbor kolornih varijanti, pa smo sigurni da ćete pronaći svoju idealnu boju.

Kontakt: NT Company