Canon imagePrograx TX – brza i kvalitetna reprodukcija za plakate i CAD projekte

imagePROGRAF TX

Podižući štampu CAD-a, GIS-a i postera na novi nivo produktivnosti, Canon Europe ažurira svoju uspešnu imagePROGRAF TX seriju štampača velikog formata kroz pet novih modela: 24-inčni TX-2100, 36-inčni TX-3100 i 44-inčni TX-4100, kao i multifunkcionalni TX-3100 MFP Z36 i TX-4100 MFP Z36. Ovi novi višenamenski uređaji velike brzine i velikog kapaciteta pružaju nenadmašan kvalitet štampe, poboljšano rukovanje medijima i naprednu bezbednost uz poznat proces rada, što je savršeno za poslove u oblasti arhitekture, inženjerstva i građevine, maloprodajne radnje i interna odeljenja za štampu.

Novi nivo produktivnosti

Bilo da se radi o živopisnim, visokokvalitetnim posterima ili višestrukim kopijama izuzetno detaljnih CAD crteža, nova imagePROGRAF TX serija pruža otiske bez okvira na dodir dugmeta, bilo sa PC-ja ili direktno sa USB memorije. Brzo vreme pokretanja i ubrzana obrada eliminišu kašnjenja, a zahvaljujući neprekidnoj štampi visokom brzinom do 3,2 strane u minuti i bez potrebe za obrezivanjem, produktivnost je obezbeđena.

Zahvaljujući tome što je dizajniran za potpunu jednostavnost upotrebe, kada se rolna medija stavlja u ulagač imagePROGRAF TX serije, štampač automatski detektuje tip i širinu medija, dok intuitivni kontrolni panel sa svojim 4,3-inčnim ekranom osetljivim na dodir na letimičan pogled pruža precizne informacije o mediju.

Za poslove velikog obima, tu su opcija dvostruke rolne koju podržava funkcija ‘hot swap’ (zamena u toku rada), rezervoari mastila velikog kapaciteta koji omogućavaju do 350 metara neprekidne štampe sa dve rolne istog medija ili, ako je potrebno, prebacivaće se između dve rolne različitih tipova medija. Opcioni slagač velikog kapaciteta koji se nalazi sa prednje strane može da drži do 100 A0 otisaka i može jednostavno da se sklopi kada se ne koristi, radi uštede prostora.

Pročitajte i tekst:  Novi osvit direktne pošte

Precizna štampa, živopisne boje

Održavajući reputaciju neprikosnovenog kvaliteta štampe, nova imagePROGRAF TX serija kombinuje Canon glave za štampu i petobojna LUCIA TD mastila punog pigmenta kako bi pružila fine linije, precizan tekst i živopisne boje, čak i na običnom papiru – što je savršeno za izuzetno precizne CAD crteže i postere. Za otiske koji će se koristiti napolju, mastila pružaju odličnu otpornost na vremenske prilike i mogu da se koriste sa Canon-ovim vodootpornim medijima.

Skeniranje i štampa

Radi brzog, efikasnog skeniranja i štampanja, multifunkcionalni modeli imagePROGRAF TX-3100 MFP Z36 i TX-4100 MFP Z36 uključuju novorazvijeni, lagani Z36 skener koji koristi SingleSensor™ tehnologiju. Ova inovacija štedi vreme i obavlja precizno, ravnomerno skeniranje u punoj širini, bez potrebe za uklapanjem delova slika ili kalibracijom.

Junichi Wachi, direktor LFP EMEA u kompaniji Canon Europe, kaže: „Originalna imagePROGRAF TX serija pokazala se izuzetno popularnom među kupcima do danas. Sada, s rastućom potražnjom za brzom i fleksibilnom isporukom otisaka na zahtev, ova unapređena linija optimizovana je za potrebe kupaca koje se menjaju, s izvanrednim funkcijama za produktivnost koje omogućavaju bržu i efikasniju štampu plakata i CAD/GIS crteža. Uvereni smo da nova imagePROGRAF TX serija nudi model koji može da zadovolji svakodnevne potrebe za štampom velikog formata bilo koje firme.“

Nova imagePROGRAF TX serija dostupna je kroz Canon-ove partnere za kanal od marta 2021. godine. Za više informacija o imagePROGRAF TX seriji posetite: https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/colour-plotter-printers/.

Pročitajte i tekst:  Cloud Workspace Collaboration – jednostavno i inteligentno upravljanje dokumentima i procesima od kritične važnosti