ChatSim 2 – Čet i Internet bez ograničenja, svuda u svetu

Na stranicama našeg portala već smo pisali o revolucionarnoj ChatSim kartici koja je donela mogućnost jeftine IM tekstualne komunikacije sa bilo kog mesta na svetu. Sada predstavljamo unapređenu verziju – ChatSim 2 – koja pored pomenutog obezbeđuje i neograničen pristup Internetu po razumnim cenama, gde god da se nalazite.

Sa osnovnom ChatSim karticom, nakon uplate godišnje pretplate, upotrebom kompatibilnih aplikacija (WhatsApp, Messenger, WeChat…) moguće je poslati praktično neograničen broj tekstualnih poruka iz više od 165 država. Takođe, ona omogućava slanje fotografija, video snimaka i obavljanje glasovnih poziva putem pomenutih aplikacija.

Ali, ChatSim ne dozvoljava surfovanje. Zato je osmišljen ChatSim 2 unapređena verzija ChatSim kartice koja briše sve limite jer omogućava funkcionisanje svih aplikacija, kao i upotrebu Interneta bilo gde u svetu, po izuzetno atraktivnim cenama.

Ova specijalizovana kartica na potpuno inovativan način povezuje aplikacije za instant poruke i omogućava njihovu upotrebu bilo gde i bilo kada. A sada je na to dodata i mogućnost Internet konekcije, bez bojazni da će vam biti naplaćene prenaduvane roaming cene.

ChatSim 2 je idealan za sve ljude koji vole da putuju. Sve što treba da uradite je da odaberete Internet plan koji će biti u skladu sa vašim potrebama, a u okviru svih planova dolazi i potpuno besplatan neograničen čet. Pokrivenost signala je uvek na veoma visokom nivou, jer se ChatSim 2 automatski povezuje na partnersku mrežu provajdera koji ima najbolji prijem na datoj lokaciji.

Pročitajte i tekst:  Novi svestrani fotoaparat – Sony α6500

ChatSim 2 funkcioniše sa iOS, Android i Windows telefonima (i tabletima), a kartica je multifunkcionalna – dolazi u 3 u 1 (mini, mikro i nano) varijanti.

Karticu možete da poručite online preko www.chatsim.com sajta, a isporuka se vrši i u Srbiju.