Čuvena svetska teniserka postaje deo Motorola porodice

Kompanija Motorola uspostavila je saradnju sa poznatom teniserkom Sonjom Kenin, četvrtom na WTA listi tenisera.

Motorola je prvi globalni brend sa kojim je Sonja Kenin odlučila da sarađuje nakon što je započela svoju profesionalnu tenisku karijeru sa 16 godina. Novo partnerstvo pružiće priliku Motoroli i Sonji da zajedno napreduju i sarađuju u narednoj fazi njene karijere.

U okviru saradnje, Sonja Kenin će na svojoj opremi nositi legendarni Motorola logo tokom svih takmičenja i sportskih pojavljivanja. Dvadesetdvogodišnja američka teniserka će tokom partnerstva koristiti i inovativni motorola razr 5G smartfon sa savitljivim ekranom.

„Velika mi je čast da u novu sezonu uđem zajedno sa Motorolom. Sa velikim zadovoljstvom sam posmatrala kako kompanija sve više i više postaje deo teniskog sveta proteklih godina, i veoma sam uzbuđena da i zvanično budem deo Moto tima“, izjavila je Sonja.

Povodom početka saradnje, Rudi Kalil, potpredsednik i generalni menadžer za Severnu Ameriku u kompanijij Motorola, izjavio je: „Sonja se pokazala kao jedan od ključnih takmičara u ligi, i veoma smo ponosni što će jedan snažan i inspirišuć ženski atleta predstavljati našu kompaniju, legendarni brend i deliti našu strast za uspehom. Uzbuđeni smo zbog prilike da uvedemo Sonju u Motorola porodicu i radujemo se stvaranju i deljenju uzbudljivih trenutaka sa njom i njenim fanovima širom sveta“.

Sonja Kenin je trenutno rangirana kao četvrta na WTA listi singl tenisera. Sezonu 2020. započela je osvajanjem svog prvog Grand Slam turnira u januaru, nakon čega su usledila brojna priznanja i dostignuća tokom ostatka godine.

Pročitajte i tekst:  Smartus otvorio prodavnice u Ljubljani i Rijeci

Kenin je sezonu završila prestižnom titulom 2020 WTA igrača godine.

Njeno prvo pojavljivanje u 2021. godini zakazano je za prvi Grand Slam godine, na kom će braniti svoju šampionsku titulu.

Ovim potezom Motorola je još jednom pokazala svoju posvećenost vrhunskom sportu i pružanju podrške najboljim sportistima, među kojima se nalaze i teniseri iz Srbije.

Motorola Srbija je ponosni partner Teniske akademije Tipsarević, a njen logo na svojoj opremi nose i poznati teniseri iz Srbije: Laslo Đere, Filip Krajinović i Dušan Lajović.