Da li je trenutno baš ovo najpovoljniji model iz flagship serije telefona?

Xiaomi 12 Lite, dugoočekivani model iz flagship serije 12 koji savršeno može da isprati sve potrebe mladih trendsetera i korisničko iskustvo stavlja na prvo mesto, konačno je stigao u Srbiju. Pored neverovatnih performansi, Xiaomi 12 Lite pomera granice u oblasti dizajna i kamere mobilnog telefona, te je kao stvoren za sve trendsetere širom sveta.

Dizajn koji pomera granice estetike mobilnih telefona

Kako su mobilni telefoni davno postali neka vrsta modnog aksesoara, novi model Xiaomi serije 12 definitivno pomera granice u tom pogledu. Zahvaljujući debljini od svega 7,29 mm i težini od samo 173 g, Xiaomi 12 Lite je neverovatno udoban za držanje u ruci, dok zadnji deo uređaja sadrži mat preliv koji se presijava na svetu. Boja se oteže preko ravnih ivica za jednostavnu, ali prefinjenu estetiku. Na zadnjoj strani su tri elegantno postavljene zadnje kamere sa metalnim prstenom koje odaju utisak luksuza.

Uređaji koje potpisuje globalni tehnološki gigant sa oznakom Lite odavno su postali miljenici širom sveta zbog neverovatnih boja uređaja, a čini se da je najnovija serija Xiaomi 12 Lite dodatno unapredila paletu boja. Xiaomi 12 Lite ističe se u tri zadivljujuće boje – Lite Green, Lite Pink i Black, koji svakome daju mogućnost da se istakne i unapredi svoj stil.

Kamera za fotografije kao sa editorijala modnih časopisa

Pročitajte i tekst:  Uz HONOR Magic4 Lite korisnici ne moraju da razmišljaju o bateriji

Funkcije kamere su jedna od najvažnijih karakteristika za svaku mladu osobu. Iz tog razloga Xiaomi 12 Lite donosi trostruku kameru na studijskom nivou, sa glavnom kamerom od čak 108 MP koju pokreće veliki HM2 senzor, koji omogućuje svakome da usnimi slike i snimke nalik na profesionalnu kameru… Kada se kombinuje sa fokusom za praćenje očiju i omogućenim snimanjem pokreta, podešavanje kamere daje bolju jasnoću i kvalitet slikama i vase slike će izledati kao sa naslovne strane.

Prednja kamera od 32 MP ima GD2 senzor i mogućnosti autofokusa, omogućavajući ultra jasne selfije sa prefinjenom jasnoćom i bojom. Upotpunjena Xiaomi Selfie Glow — sistemom sa dve LED diode koje pružaju mekano svetlo, prednja kamera beleži vašu prirodnu lepotu sa izuzetnim detaljima u svim uslovima osvetljenja. Pored toga, Xiaomi 12 Lite donosi seriju neverovatnih funkcija za obradu fotografija uz koje će vase fotografije dodatno doći do izražaja.

Za sve one koji žele da se istaknu putem društvenih mreža tu su funkcije poput Magic cutout—profesionalni uređivač koji automatski identifikuje i ističe ljude, mačke i pse za uređivanje slika, režim Vlog sa 19 šablona za kreiranje vlogova u različitim stilovima u trenu, i druge uzbudljive funkcije kao što su AI bioskop jednim klikom i niz kinematografskih filtera koji se lako koriste.

Xiaomi 12 celovito flagship iskustvo za sve trendsetere

Pročitajte i tekst:  HUAWEI Mate 20 Pro stigao u Srbiju

Kako je Xiaomi 12 Lite deo flagship serije Xiaomi 12, donosi neverovatne performanse koje je ova serija predstavila javnosti, kao što je Snapdragon 778G processor za pružanje 5G performansi na nivou flagship modela.

U savremenom životu svima je bitno da mogu da budu stalno povezani. Baterija Xiaomi 12 Lite  od 4.300 mAh lako podržava celodnevnu upotrebu, dok turbo punjenje od 67 W napaja do 100% baterije za samo 41 minut. Algoritam pametnog punjenja – Xiaomi AdaptiveCharge, uči obrasce punjenja tokom noći kako bi optimizovao punjenje, omogućavajući uređaju da se potpuno napuni neposredno pre nego što se korisnik probudi. Uz sve to, punjač dolazi sa uređajem telefona i ne iziskuje od korisnika nikakve dodatne troškove.

Xiaomi 12 Lite takođe uključuje par stereo zvučnika i Dolby Atmos prostornu audio tehnologiju za impresivno iskustvo slušanja.

Novi uređaj poznate globalne kompanije donosi performanse koje ga čine idealnim uređajem za sve mlade ljude kojima je bitno da uvek budu povezani sa svojim prijateljima. Ovaj uređaj omogućuje svima da upotpune svoj stil i zablistaju u svakoj prilici, makar i virtuelnoj.

Najnoviji Xiaomi 12 Lite je ujedno i najpovoljniji model iz flagship serije do sada i može se kupiti po ceni od 56.999 dinara u Xiaomi store.