Doživite legendarni gameplay: otkrijte nove AGON PRO esport monitore

Jedan od vodećih svetskih proizvođača gejming monitora i IT dodataka, AGON by AOC, nedavno je pokrenuo novu kategoriju proizvoda za najzahtevnije i konkurentne gejmere i esport gejmere: AGON PRO. Sada je linija proširena s dva dodatna modela s izuzetnim specifikacijama: 80 cm (31,5 ”) AG324UX (4K @ 144 Hz) s HDR400 i 68,6 cm (27”) AG274FZ (FHD @ 260 Hz). Oba modela dolaze s IPS panelom za sjajne, živopisne boje i nude gejmeru vreme odziva od 1 ms GtG za izuzetno glatke vizuale bez zastajkivanja.

Legende gejming zajednice konačno dobijaju zaista legendarnu opremu. Kako bi postigle pobedu na bojnom polju, legende ne prihvataju kompromise i potreban im je najviši nivo opreme. S novim AGON PRO modelima iz AGON by AOC, esports profesionalci, profesionalni streameri i hard-core gejmeri otkriće da ti ekrani ne ostavljaju gotovo ništa za poželjeti.

31,5-inčni AG324UX nudi nagrađivani (reddot design award) trostrani dizajn bez okvira. Njegova IPS ploča visokih performansi s izvornom 4K rezolucijom (3840 x 2160) može može postići brzinu osvežavanja od čak 144 Hz (putem DisplayPort 1.4 s DSC-om). Zahvaljujući uključivanju HDMI 2.1, monitor je potpuno kompatibilan s new-gen konzolama koje podržavaju 4K @ 120 Hz. S vremenom odziva od 1 ms GtG i MPRT AG324UX-a, igrači će doživeti brzu igru bez kašnjenja slike i bez problema poput zastajkivanja, zahvaljujući kompatibilnosti s AMD FreeSync Premium Pro i NVIDIA G-Sync. AG324UX takođe pruža izvanrednu paletu boja s 1,07 milijardi boja i podržava 99,8% područja DCI-P3 raspona, kao što i podržava DisplayHDR 400 za realistične slike. Kako bi upotpunio audio-vizuelni doživljaj, monitor nudi stereo zvučnike od 8 W s DTS poboljšanjem.

Pročitajte i tekst:  XPG Bronze-Certified PYLON napajanje od sada sa garancijom od 5 godina

Savršeno prilagođen za streaming, ovaj veliki ekran dijagonale 31,5 inča uključuje USB-C konektor s napajanjem od 90 W za upotrebu s mobilnim uređajima, a način Picture-by-Picture omogućuje korisniku da izvuče maksimum iz velikog 31,5” platna. S perifernim uređajima spojenim na četvrostruki USB 3.2 i zahvaljujući ugrađenom KVM prekidaču, igrači mogu koristiti jednu tastaturu i miša za upravljanje s dva računara (npr. desktop računar/prenosni računar ili prenosni računar).

Kako bi korisnici predstavili svoj jedinstveni stil, monitor nudi RGB osvetljenje s prednje i zadnje strane, kao i projektor s logotipom AGON. Čvrsto postolje monitora nudi širok raspon podešavanja visine, zakretanja, zakretanja i nagiba za optimalan ergonomski položaj. Kako bi u hodu prilagodili postavke ekrana za različite žanrove, igrači mogu lagodno koristiti priloženi žičani daljinski upravljač QuickSwitch ili softver G-Menu, dok OSD nudi karakteristike specifične za gejming kao što su Game Colour (saturation), Shadow Control, Frame Counter i Dial Point (crosshair overlay).

27” AG274FZ nudi briljantne specifikacije za ljubitelje FPS-a. Ova brza IPS ploča s izvornom FHD rezolucijom (1920 x 1080) pruža brzinu osvežavanja od 240 Hz (putem DP 1.4), koja se može podesiti na 260 Hz i vreme odziva od 1 ms GtG. AG274FZ koristi isti nagrađivani dizajn i dolazi sa shadow shieldom i istim čvrstim postoljem podesivim po visini. RGB osvetljenje je prilagođeno korisniku, QuickSwitch za jednostavno podešavanje OSD-a, dva zvučnika od 5 W s DTS zvukom i četverostruko USB čvorište dodatno poboljšava upotrebljivost i svestranost ovog modela. Kako bi se uklonilo zastajkivanje, monitor podržava Adaptive-Sync. Za sjajne, prirodne boje, monitor podržava 110,5% sRGB područja i DisplayHDR 400 za visoki dinamički raspon.

Pročitajte i tekst:  Xwave B Selfie – prenosna Bluetooth žurka

Najnoviji modeli AGON PRO biće dostupni od septembra 2021. po sledećim maloprodajnim cenama: AG324UX –  132.069,00 din. i AG274FZ – 56.699,00 din.