Motorola predstavila prvi telefon sa ultra-širokom akcionom kamerom, evo kad stiže u Srbiju i koja će biti cena

Život ne zastaje, ne bi ni vi trebali. Srećom, pružamo vam način da uhvatite momenat koji vam je zaista važan. Upoznajte motorola one action, najnoviji uređaj iz motorola familije koji vam omogućuje da sačuvate vaš svet u pokretu, prikazan na velikom ekranu.

Sa motorola one action kamerom, prvom ultra-širokom akcionom kamerom u industriji, sada možete da snimite video u pejzažnom formatu dok je telefon u vertikalnom položaju. Video materijal će sadržati prelepe slike zahvaljujući  motorola one action sistemu sa tri kamere. Pomoću veštačke inteligencije (AI) možete gledati video zapise na 21:9 CinemaVision ekranu koji oduzima dah, uživajući u elegantnom dizajnu telefona koji se ekstremno lako koristi sa samo jednom rukom.

Tri kamere – beskonačna akcija!

Kamera namenjena ljudima u pokretu je konačno stigla. motorola one action trostruka kamera sadrži 117º ultra-široku akcionu video kameru1, prvu u industriji, koja snima uzbudljiv video sadržaj koji se četiri puta više uklapa u kadar.

Zahvaljujući jedinstvenoj kombinaciji hardverskih i softverskih inovacija, konačno smo omogućili snimanje zadivljujućih ultra-širokih video sadržaja, kroz objektiv telefona koji je u vertikalnom položaju.  Kada se video pregleda u horizontalnom položaju telefona, sve uspomene ispunjene akcijom se vide na celom ekranu. Unapređena Video Stabilizacija donosi video klipove bez drhtaja i oni su sada samo prošlost. Poslednje, ali definitivno ne i manje važno, je 2.0µm Quad Pixel tehnologija koja donosi četiri puta veću osetljivost na svetlost čineći da video zapisi budu oštriji i svetliji u svakoj situaciji.

Pročitajte i tekst:  Uhvati letnji ritam uz Redmi 12

Glavna kamera od 12MP sadrži autofokus za detekciju lica (PDAF) i stavlja predmet u fokus dok prođe tren, dok 1.25µm pikseli i f/1.8 otvor blende pomažu u hvatanju više svetlosti za svetlije fotografije. Plus, sa kamerom od 5MP se lako postiže i dodaje prirodni efekat zamagljenosti fotografije gde je takođe moguće podesiti intenzitet ili oblast koja je u fokusu na fotografiji za savršen portet.  Kada uzmemo u obzir da su uključene moto AI funkcije kao što su optimizacija snimka, pametna kompozicija i auto snimak osmeha, vrlo je lako postati profesionalni fotograf.

Bioskopsko iskustvo u vašem džepu

Snimite vaš video, opustite se i uživajte u akciji sa ekranom od 6.3” CinemaVision (21:9) i Full HD modom i kreirajte živopisne snimke sa ultra-širokim ekranom koji donosi iskustvo kao u bioskopu, sa slikom preko čitavog ekrana. Da ne spominjemo da možete da gledate omiljene filmove u njihovom originalnom ultra-širokom formatu na predivnom, bioskopskom ekranu koji zaslužuju. Plus, 21:9 aspekt odnos na motorola one action telefonu vam dozvoljava manje skrolovanja i više pregleda sa samo jednom rukom.

Pametan od samog početka

Motorola one action je opremljen sa naprednim kamera opcijama, podržanim okta kor procesorom. Zaboravite na nedostatak memorije za čuvanje vaših slika- sa memorijom od 128 GB i opcijom za dodavanje microSD kartice koja čuva 512 GB, ima dovoljno mesta za čuvanje svih važnih događaja.6 motorola one action takođe koristi i Universal Flash Storage (UFS), tako da možete da uživate u ultra responsivnim performansama.  UFS pruža ultra brze performanse i odlično ispunjavanje više zadataka u isto vreme, sve to u jednom moćnom uređaju.

Pročitajte i tekst:  "Crni petak", a traje ceo mesec - Specijalne prilike za uštedu, popuste i druge pogodnosti u ovoj online prodavnici

Puna baterija tokom čitavog dana

Baterija od 3500 mAh vam donosi dan sa punom baterijom tokom čitavog dana, bez ni jednog punjenja. Možete da gledate filmove tokom vašeg leta koji traje 11 sati-i tokom povratnog leta- ili da slušate plejlistu koja je duga 47 sati, čak i da ništa od navedenog ne planirate imaćete šest i pola dana na standby režimu.

Google inovacije koje mogu biti od pomoći

Bilo da koristite Google Assistant kako bi obavili stvari ili da pronalazite balans sa Digital Wellbeing, znajte da su sve to omogućile Google inovacije. Motorola nastavlja saradnju sa kompanijom Google kako bi korisnicima doneli jedinstveno iskustvo u korišćenju softvera. Uživajte u mesečnom apdejtu tokom naredne 3 godine, i najnovijem Operativnom Sistemu, kao i u jednostavnom korisničkom iskustvu zahvaljujući Android One.5.

Plus, motorola one action telefon sadrži sve ono što volite vezano za moto iskustva, uključujući moto akcije koje čine dnevne interakcije lakšim. Možete jednostavno jednim pokretom zgloba da otvorite kameru ili sa dva pokreta na dole aktivirate blic ili možete da koristite navigaciju uz pomoć novog, redizajniranog One Button Nav. moto ekrana koji daje brz pregled notifikacija i novosti bez otključavanja telefona.

Cena i dostupnost

Motorola one action će biti dostupan na tržištu Srbije od 30. avgusta 2019. godine po  ceni od 32.990,00 RSD