Ekskluzivno: Sajam IFA 2020 će ipak biti održan u septembru u Berlinu

Na upravo održanoj online prezentaciji ekskuluzivno je objavljeno da će najveći evropski sajam potrošačke elektronike i kućnih aparata IFA, ipak biti održan početkom septembra meseca u Berlinu, ali u nešto izmenjenom terminu – od 3. do 5. septembra.

To je na neki način dobar znak da se svet polako vraća u normalu i da ćemo (nakon pandemije  i uprkos svim dosadašnjim problemima), tokom ovog sajma moći da uživamo u premijerama najnovijih proizvoda i usluga iz sveta IT industrije i potrošačke elektronike. Ipak, kako je najavljeno, sve će biti u skladu sa preporukama i merama protiv Korona virusa koje će važiti u tom trenutku, tako da će sajam ove godite izgledati drastično drugačije nego ikada do sada.

Sajam IFA 2020 će biti podeljen na 4 celine:

  • IFA Global Press Conference
  • IFA NEXT meets IFA SHIFT Mobility
  • IFA Global Markets
  • IFA Business, Retail & Meeting Lounges

Na svakom od ovih događaja (prema trenutno važećim propisima) neće biti više od 1.000 učesnika dnevno. To znači da će (za sada) sajam moći da posete samo oni koji dobiju specijalnu pozivnicu od organizatora, a svi ostali će moći da prate događaje online putem specijalno organizovanog događaja – Virtual IFA Experience.

Šta ćemo konkretno tamo moći da vidimo, u ovakvim, izmenjenim okolnostima za sada ne znamo, ali kada je IFA u pitanju uvek se prijatno iznenadimo, pa očekujemo da će tako biti i sada.

Pročitajte i tekst:  Članovi uprave kompanije LG otvaraju ovogodišnji sajam IFA u Berlinu

Više informacija na: www.ifa-berlin.com