Epson lansira nove “Let’s share” bežične sisteme za prezentaciju

Uz lagano popuštanje pandemijskih ograničenja širom sveta i dok se mnoga radna mesta ponovno otvaraju, Epson lansira dva bežična sistema za držanje prezentacija – Let’s share ELPWP10 i ELPWP20 – za upotrebu u obrazovanju i poslovnim okruženjima. Oba rešenja omogućavaju bežičnu vezu s bilo kojim ekranom ili projektorom putem bežičnih odašiljača, Epsonove aplikacije iProjection ili Miracasta, nebitno da li je izvor laptop ili pametni uređaj. Za sigurnost je zadužena AES-128 enkripcija.

ELPWP10 direktno povezuje bilo koji izvorni uređaj s određenim asortimanom Epsonovih rešenja laserskog prikaza, gde je dovoljno da korisnik jednostavno spoji bežični odašiljač sa svojim laptopom. Drugi pametni uređaji se takođe mogu povezati putem iProjection aplikacije.

Uz ELPWP20, sadržaj se može sigurno deliti s bilo kojeg uređaja na bilo koju vrstu ekrana putem bežičnog prijemnika koji dolazi u paketu. Kao i sa ELPWP10, ovo se postiže spajanjem bežičnog odašiljača na laptop ili povezujući drugi pametni uređaj putem iProjection aplikacije ili Miracasta.

Oba sistema, ELPWP10 i ELPWP20 omogućavaju prikaz sadržaja s četiri različita uređaja istovremeno, što deljenje sadržaja čini bezbrižnim iskustvom.

„Deljenje sadržaja sa zasebnih uređaja je ključan faktor za ostvarivanje efikasne saradnje u današnjim radnim okruženjima – a samim time i mogućnost jasnog pregleda i saradnje na sadržaju na prikazima velikog formata. Kada se više izvornih uređaja spajaju istovremeno, bitno je da se oni mogu birati i menjati na brz i jednostavan način. Naši novi sistemi za prezentacije omogućavaju sve navedeno po prihvatljivim cenama”, izjavila je Ana Bajagić, marketing menadžer kompanije Epson za regiju Balkan.

Pročitajte i tekst:  Epson osvežava svoj nagrađivani asortiman EcoTank kućnih i kancelarijskih štampača

„U slučaju oba modela, korisnici mogu povezati do šest odašiljača i prikazivati do četiri skupova sadržaja istovremeno. Brza i jednostavna veza znači da se vreme ne gubi na pravilno spajanje i organizovanje kablova koje često može pomeriti početak sastanka. Umesto toga, korisnici se mogu fokusirati na prezentaciju uverljivog sadržaja, te s lakoćom mogu razmenjivati ideje. Ovi uređaji nisu mogli doći u boljem trenutku, dok svet izlazi iz zatvaranja i vraća se u kancelarije i učionice”.