Evo kako da učestvujete na konkursu i osvojite LG klima uređaj

Mislite da je previše onih golim okom nevidljivih čestica i alergena u vazduhu, kojih biste se rado otarasili, ali nikako da u tome i uspete? Baš sada imate priliku da postanete profesionalni lovac na sve nevaljale mikro zagađivače uz vazduha i prodišete!

Kompanija LG Electronics (LG) pripremila je „Očisti Mini Zloće iz vazduha”, zanimljivu nagradnu aktivaciju, za svoje pratioce na društvenim mrežama. Priliku da učestvujete u istoj i „uhvatite nevaljalce zagađivače“ imate narednih pet nedelja, od 23. juna do 26. jula. Naoštrite se da male zloće zaista i pohvatate, jer će najuspešniji učesnik biti nagrađen LG DUALCOOL & PURE klima uređajem, koji poboljšava kvalitet vazduha u domu tiho i energetski efikasno i ujedno prečišćava vazduh od zagađivača. Izvlačenje glavne nagrade biće 27. jula kada će pobednik biti proglašen na LG Facebook stranici.

A kako da ovaj klima uređaj zaista osvojite, dok ujedno i učite o svim mikro alergenima i česticama koje zagađuju vazduh u vašem domu, pitate se? Naime, vaš zadatak je da tokom trajanja konkursa pronađete imena karaktera alergena, na LG Srbija Facebook stranici, LG Srbija Instagram stranici i LG web stranici. U skladu sa zadatim, broj alergena može biti različit svake nedelje, a svi alergeni su različite veličine i imaju različita imena. U izboru ste za nedeljne i glavnu nagradu ukoliko ostavite komentar ispod objave i napišete imena alergena prikazanih u toj objavi.

Pročitajte i tekst:  Kreirajte vizuelno privlačan sadržaj za društvene mreže uz "Sinemagraf" tehnologiju

Pobednike nedeljnih izazova očekuje LG poklon paket, a glavna nagrada je LG DUALCOOL & PURE klima uređaj. Učesnik u svakom nedeljnom izazovu može učestvovati samo jednom.

Ne dopustite da mini Zloće zagađuju vazduh u vašem domu, uhvatite ih i „zapečatite“ im sudbinu tako što ćete osvojiti vredni klima uređaj. Više informacija o nagradnom konkursu možete da pročitate u Pravilniku na LINK-u.

Klima uređaji koji menjaju život

LG DUALCOOL&PURE klima uređaji sa ugrađenim prečišćivačem vazduha leti rashlađuju i konstantno kontrolišu kvalitet vazduha u zatvorenom prostoru, dok zimi efikasno greju. U slučaju da je u vazduhu prisutna prekomerna koncentracija štetnih čestica, automatski se uključuje ugrađeni prečišćivač. Senzor PM 1.0 obezbeđuje otkrivanje ultrafine prašine u realnom vremenu i intuitivno prikazuje stanje vazduha pomoću boja.

DUAL Inverter Compressor kompanije LG otklanja problem buke i održava željenu temperaturu, čime se postižu ušteda energije, dugotrajnije i tiše efikasno hlađenje i grejanje. Klima uređaj kompanije LG počinje brzo hlađenje vazduha korišćenjem svog opsega hlađenja velikom brzinom uz DUAL Inverter Compressor, tako da izbacuje vazduh dalje i hladi prostoriju brže.

Takođe, tanak i moderan dizajn LG klima uređaja čini da instalacija bude jednostavna, a čišćenje praktično pomoću EZ klizećeg filtera. Pored toga, veliki skriveni ekran je savršen za praktičan prikaz potrošnje energije.