Evo kako povezati “Huawei Watch GT 2 Pro” sa drugim Android i iOS uređajima

Huawei Watch GT 2 Pro će sigurno biti odličan partner na putu ka održavanju redovne fizičke aktivnosti i nadgledanju zdravstvenog stanja. A uz aplikaciju Huawei Health lako možete proveriti i ispratiti sve parametre na bilo kom uređaju, uključujući Android i iOS.

U slučaju da ste se zapitali: najnoviji vodeći Huawei pametni sat – Watch GT 2 Pro – savršeno je kompatibilan sa Android i iOS pametnim telefonima. Možete neometano pratiti statistike fizičke aktivnosti i zdravstvene parametre na svakom od svojih uređaja zahvaljujući aplikaciji Huawei Health.

Uživajte u Huawei Watch GT 2 Pro satu uz dva jednostavna koraka!

Korak 1: Instalirajte aplikaciju Huawei Health

Kako preuzeti aplikaciju za Android i iOS uređaje?

Za Android uređaje dovoljno je skenirati QR koda koji je odštampan na pakovanju Huawei uređaja, preuzeti aplikaciju iz Huawei AppGallery ili Google Play prodavnice.

Kada je reč o iOS korisnicima, kupci Huawei Watch GT 2 Pro mogu ga lako upariti sa svojim uređajem. Potrebno je samo preuzeti Huawei Health aplikaciju iz App Store – zvanične iOS prodavnice aplikacija.

Korak 2: Pratite svoje rezultate

Nakon uparivanja pametnog telefona sa Huawei Watch GT 2 Pro satom, možete kontrolisati svoje zdravlje na različitim nivoima zahvaljujući nizu inovativnih i korisnih zdravstvenih karakteristika, kao što su TruSeen  4.0+ tehnologija za nadzor pulsa ili HUAWEI TruSleep , pomoću koje možete pratiti kvalitet sna. Aplikacija Huawei Health takođe prikuplja i podatke o nivou stresa i nivou kiseonika u krvi (SpO2).

Pročitajte i tekst:  Zasluženi guru portreta - Huawei P10

Huawei Watch GT 2 Pro podržava više od 100 sportskih režima vežbanja.

Novi Huawei sat može se lako povezati i sa bežičnim slušalicama, a poseduje i odvojenu memoriju za skladištenje muzike. U svega nekoliko klikova možete povezati sat i, na primer, Huawei FreeBuds Pro – najnovije Huawei slušalice. Ovaj unapređeni model dolazi sa još boljom kontrolom slušalica i pametnim režimom za aktivnu redukciju šuma (Active Noise Cancellation – ANC). U odnosu na ambijent u kojem se nalazite, prilikom aktiviranja ANC opcije, slušalice se prebacuju u jedan od tri profila – General, Cosy i Ultimate, kako bi pružile optimalne performanse za redukciju šuma. Huawei FreeBuds Pro takođe su kompatibilne sa Android i iOS pametnim telefonima.