Galaxy S20 FE dostupan i u Srbiji

Najnoviji član Galaxy S20 serije, Samsung Galaxy S20 FE, od danas (2. oktobar) je zvanično dostupan u prodaji i u Srbiji, po ceni od 79.990 RSD. Ovaj premijum telefon dolazi u šest modernih boja – nebesko crvenoj, narandžastoj, ljubičastoj, zelenoj, plavoj i beloj, a odlikuju ga i super glatki ekran za gledanje sadržaja, kamere na bazi veštačke inteligencije, hiper brza konektivnost, kao i baterija koja traje čitav dan.

Inspirisana mišljenjem svojih najvernijih obožavatelja, kompanija Samsung po prvi put je proizvela pametni telefon upravo po njihovoj meri. Glas generacije Z, koja neretko diktira trendove svojim stavovima, i te kako je važan u današnjem svetu, a njen uticaj posebno je vidljiv u industriji pametnih telefona, koji su sveprisutni u njihovim životima.

Budući da korisnici pametne telefone gotovo da i ne ispuštaju iz ruku, posebno se radilo na tome da sve od dizajna do softvera na uređaju bude besprekorno i da odgovara stilu i ličnosti svakog pojedinca. Bez obzira radi li se o ljubiteljima fotografije, gejminga ili onima koji na svojim društvenim mrežama objavljuju ono što ih inspiriše, Galaxy S20 FE nudi ono najbolje. Korisnici sada mogu snimati živopisne fotografije čak i pri slabom osvetljenju, uz jednostavan dodir ekrana, a Samsung se dodatno pobrinuo da olakša uređivanje i deljenje fotografija i video zapisa u realnom vremenu.

A kako je generacija Z poznata kao izuzetno društveno angažovana i odgovorna, Galaxy S20 FE ima predinstaliranu aplikaciju Samsung Global Goals, zahvaljujući kojoj se milioni ljudi iz preko 170 zemalja ujedinjuju oko globalnih ciljeva Ujedinjenih Nacija za razvoj (UNDP) i kompanije Samsung, pomažući svetu da ostvari napredak do 2030. godine. Zahvaljujući trudu i angažmanu Galaxy obožavatelja putem aplikacije Samsung Global Goals, već je prikupljeno preko milion dolara vrednosti donacija za Program UNDP.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: Xiaomi lansirao Xiaomi 13T seriju mobilnih telefona

Više informacija o početku prodaje Galaxy S20 FE možete pronaći na https://www.samsung.com/rs/smartphones/galaxy-s20/galaxy-s20-fe/.