Globalni izazov za zdraviju budućnost – Pridružite se Samsung “Together Challenge” akciji hodanja

Kompanija Samsung Electronics pokreće globalni izazov “Together Challenge” sa ciljem da motiviše što veći broj korisnika da usvoji zdrave navike i da se bavi fizičkom aktivnošću radi vlastitog zdravlja. Izazov će trajati od 22.8. do 31.8, a korisnici se mogu priključiti putem Samsung Health aplikacije dostupne za preuzimanje u Google Play prodavnici. Oni koji budu uspešno prešli cilj od 100 hiljada koraka tokom ovih 10 dana izazova biće nagrađeni za svoj trud. U Srbiji, podršku globalnom izazovu će putem svojih društvenih mreža pružiti influenseri kao što su Slaven Došlo, Veseleen i Ana Lazarević.

Korisnici mogu pristupiti globalnom izazovu putem obaveštenja unutar glavnog menija Samsung Health aplikacije. Nakon uvodnog prozora sa uputstvima i pravilima, izazov će početi i pratiti njihove korake tokom 10 dana. Aplikacija će podržavati korisnike i obaveštavati ih kada dostignu određeni broj koraka, a unutar nje mogu pronaći i savete za vežbanje kao i druge izazove. Povezivanjem sa pametnim satom, a sada, sa najnovijom Galaxy Watch6 serijom, korisnici mogu detaljnije pratiti svoje zdravlje. Kada korisnik ispuni postavljeni cilj od 100 hiljada koraka, Samsung Health će ih automatski obavestiti i dodeliti im kupon sa 10% popusta za online kupovinu najnovijeg Galaxy Watch6 pametnog sata.

Foto: Samsung

Samsung Electronics poziva korisnike da se priključe ovom zdravom izazovu i usvoje navike koje doprinose boljem kvalitetu života. Danas, kada su zdrave navike od suštinskog značaja, Samsung teži da svojim inovacijama omogući korisnicima da iskoriste tehnologiju za svoje lično poboljšanje.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: Xiaomi lansirao Xiaomi 13T seriju mobilnih telefona

Kao podrška u izgradnji zdravih navika, najnoviji modeli pametnih satova, Samsung Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic, su osmišljeni tako da korisnicima omoguće da neguju zdrave rutine i tokom dana i tokom noći. Sa elegantnim dizajnom na koji će svaki vlasnik biti ponosan, Galaxy Watch6 serija donosi snažne performanse i sveobuhvatne mogućnosti za očuvanje zdravlja. Nova serija omogućava detaljniju analizu spavanja sa unapređenim savetodavnim funkcijama, a takođe uvodi i novu funkciju personalizovane zone srčanih otkucaja koja analizira fizičke sposobnosti korisnika i prema tome sugeriše pet optimalnih nivoa intenziteta trčanja. Pored toga, ekrani novih modela su veći i živopisniji, a baterija traje duže sa mogućnošću brzog punjenja za samo osam minuta.

Korisnici koji ostvare pravo na poklon kupon nakon što ispune izazov od 100 hiljada koraka, mogu ga iskoristiti u periodu od 1. do 9. septembra. Za više informacija o globalnom izazovu i pravilima, posetite sledeći link https://www.samsung.com/rs/offer/galaxy-watch-together-challenge/ .