Glomazni crni televizori nisu više IN

Dnevni boravak je centralna prostorija svakog doma, posebno mesto rezervisano za svakodnevno uživanje u miru i tišini, ali i razdraganim okupljanjima punim priče i smeha. Što je skladnije i udobnije uređena, to će ova prostorija više predstavljati svojevrsnu oazu mira za svakog ukućanina. Ove ideje inspirisale su dizajnere iz kompanije Sony da kreiraju televizor koji će privući pažnju, ali se ipak harmonično uklapati u svaki enterijer. Glomazni crni televizori su stvar prošlosti – danas, Sony oblikuje dizajnerske trendove, čija estetika nalaže integrisanje modernih minimalističkih uređaja u prostor.

16653_SD85_fotografija_br_1

Posmatranjem šire slike i razumevanjem da iskustvo gledanja potiče iz cele prostorije, ne samo iz uređaja, osmišljen je dizajnerski koncept Isečak života, predstavljen u seriji Sony BRAVIA televizora za 2016. godinu. Ove modele nećete želeti da sakrijete u komodu ili iza panela, jer se njihove čiste komponente poput ploča skladno uklapaju u prostor kao prozor ili slika na zidu, bez opterećivanja i narušavanja ravnoteže enterijera. Naročito se ističu modeli iz serije XD93/XD94, sa linijom u nijansi šampanjca koja uokviruje ram naglašavajući tanko telo i slojevitu kompoziciju uređaja. Sličan princip primenjen je i kod televizora iz serije XD85, na kojima je srebrna linija završni akcenat na aluminijumskom ramu.

Čistota dizajna ogleda se i u izuzetno tankom okviru koji ne odvlači pažnju sa prikazanog sadržaja. Postolje od aluminijuma podiže ekran, dok pametno rešenje drži kablove van vidokruga i čini da televizor izgleda prelepo iz svakog ugla. Zahvaljujući posebno dizajniranom zadnjem otvoru i nosaču, ovi izuzetni modeli savršeno izgledaju i na zidu.

Pročitajte i tekst:  Kako da vam se papir ne zaglavljuje u štampaču i šta uraditi ako se to ipak desi

Praćenjem novina u oblasti dizajna, inženjeri iz kompanije Sony su krenuli u misiju da oplemene uobičajene kućne aparate i predstave impresivne modele koji će se uklopiti u svaki dom. Bilo da opremate toplu, drvenu kućicu u šumi ili elegantan stan u centru grada, sofisticiran dizajn Sony televizora ispratiće trendove i dodati poseban šmek vašem jedinstvenom stilu uređenja enterijera.

Ukoliko želite najbolji kvalitet slike koji će upotpuniti dekor vašeg dnevnog boravka, kompanija Sony će tokom ove godine unaprediti vaše iskustvo gledanja standardom 4K HDR (High Dynamic Range) koji pruža još bolju osvetljenost, veći kontrast i živopisnije boje, za dublji i detaljniji prikaz nego ikada pre.