HONOR telefoni zabeležili još jedan rekord

Honor, mladi i inovativni brend pametnih telefona za ljude koji su odrasli uz digitalnu tehnologiju, je zabeležio još jedan rekordni uspeh tokom Dana samaca, najvećeg kineskog festivala za onlajn šoping. Sa prihodom od preko 650 miliona dolara na vodećim platofrmama za elektronsku trgovinu, kao što su Jingdong (JD.com) i Alibaba (Tmall.com), Honor je zauzeo prvo mesto po pitanju prihoda u kategoriji pametnih telefona tokom Dana samaca. U želji da proslavi ovaj uspeh, Honor je ponudio specijalne popuste tokom sezone praznika širom sveta.

Zahvaljujući širokoj ponudi proizvoda sa najboljim kvalitetom u svojoj klasi, Honor je zauzeo prvo mesto u prodaji među više kategorija cena (od 1000 do 3999 juana) i postao je najprodavaniji brend (po pitanju prihoda i količine) u kategoriji pametnih telefona na platformi JD.com, nadmašivši čak i Apple. Zbog ovog novog velikog dostignuća za jedan kineski brend, Richard Liu, Chairman i CEO kompanije JD.com, je čestitao kompaniji Honor na ovom uspehu. Prema podacima sa JD.com za period od 1. do 11. novembra, Honor je učvrstio svoju vodeću poziciju nadmašivši Xiaomi tokom 7 dana po pitanju količine i 8 dana po pitanju prihoda.

Nedavno predstavljeni telefon Honor 7X sa ekranom bez okvira je izazvao grozničavu kupovinu s obzirom da je za manje od 2 sata prodato 300 000 telefona, zbog čega je dospeo na ukupnu bestseler listu za kategoriju cena 1000-1999 juana na platformi Alibaba (Tmall.com) tokom Dana samaca. Honor 7X će uskoro biti pušten u prodaju širom sveta.

Pročitajte i tekst:  CeBIT 2017 – impresivan svet digitalizacije

,,U kompaniji Honor ne samo da se ponosimo stvaranjem jedinstvenog iskustva za naše kupce, već smo i posvećeni tome da im ponudimo najbolju vrednost proizvoda. Zbog toga su praznični popusti sjajna prilika da prepoznamo značaj naših kupaca i da im se zahvalimo tako što ćemo im ponuditi tehnološke i inovativne proizvode po najboljim cenama. Uz pomoć naše onlajn platforme i globalnih partnera, ove neverovatne ponude će dospeti do svih krajeva sveta”, izhavio je George Zhao, President of Honor.

Honor 9 – Najbolji telefon srednje klase u 2017. godini

Predstavljen tokom juna 2017. godine, Honor 9 je najnoviji flegšip model ovog brenda koji sadrži specijalnu zadnju stranu od 3D stakla, napravljenog od 15 pažljivo izrađenih slojeva. Honor 9 ne samo da podiže dizajn telfona na viši nivo, već poseduje i pouzdane performanse sa mnogim premijum odlikama, uključujući impresivnu kameru sa dvostrukim sočivom, u boji od 12 MP i monohromatskim od 20 MP, kao i čipset Kirin 960, memoriju od 6GB, mogućnost dodavanja kartice od 128GB, i EMUI 5.1 interfejs.

Honor 6X – Najbolji na CES 2017

Honor 6X, predstavljen tokom CES 2017, nudi veliki broj premijum odlika po niskoj ceni, uključujući peskirano metalno kućište, zadnju kameru sa dvostrukim sočivom od 12MP i 2MP, bateriju kapaciteta 3340 mAh koja omogućava 2,2 dana normalnog korišćenja, i sveukupno izuzetno pouzdane performanse. Ovaj moćni, a povoljni telefon je privukao mnogo pažnje tokom ovogodišnjeg sajma CES, dobivši više od deset nagrada od strane vodećih međunarodnih medija, kao i priznanje ,,Najbolji na CES 2017”.