Huawei FreeLace – bežične Huawei slušalice

U sklopu ceremonije predstavljanja Huawei P30 serije u Parizu, kompanija Huawei Consumer Business Group (BG) je predstavila i Huawei FreeLace, nove izvrsno dizajnirane bežične slušalice koje nude inteligentno povezivanje, snažan zvuk i dugo trajanje baterije. Zahvaljujući tehnologiji Huawei HiPair, Huawei FreeLace se lako mogu upariti i brzo napuniti putem Huawei pametnog telefona – jednostavnim uključivanjem u uređaj. Predstavljene u bojama Graphite Black, Amber Sunrise, Emerald Green i Moonlight Silver, slušalice Huawei FreeLace će biti dostupne u odabranim zemljama od 11. aprila.

Uz Huawei FreeLace slušalice, Huawei potrošačima nudi vrhunsko, premium iskustvo i slobodu potpunog bežičnog povezivanja. Huawei FreeLace je napravljen od memorijskog metala umotanog u tečni silikon koji nudi dekorativni izgled i prijatan osećaj na dodir. Huawei FreeLace rešava mnoge probleme sa kojima su se potrošači suočavali, poput komplikovanog prvobitnog Bluetooth uparivanja, lošeg kvaliteta zvuka i nedovoljnog trajanja baterije. Huawei FreeLace oslobađa korisnike od kablova, što ne remeti korisničko iskustvo.

Uparivanje Huawei FreeLace slušalica sa Huawei telefonima je jednostavnije i intuitivnije nego ikada ranije. Razdvajanje desne slušalice i njenog kabla od tastera za podešavanje jačine zvuka, otkriva USB Type-C konektor koji se može ubaciti u USB Type-C port bilo kog Huawei pametnog telefona sa EMUI 9.1 interfejsom, čime se omogućava brzo i jednostavano Bluetooth uparivanje putem Huawei HiPair tehnologije. Ova Huawei tehnologija eliminiše često dugotrajan proces uparivanja Bluetooth spoljnih uređaja sa pametnim telefonima, koji obično podrazumeva pronalaženje i nekoliko pokušaja uspostavljanja bežične veze.

Pročitajte i tekst:  Ekskluzivno: HONOR najavio globalno lansiranje HONOR Magic4 serije na MWC 2022 sajmu

Huawei FreeLace se takođe može priključiti na USB Type-C port bilo kog pametnog telefona, tableta ili računara za brzo punjenje – petominutno punjenje omogućava slušalicama i do četiri sata rada. Huawei FreeLace podržavaju i do 18 sati reprodukcije zvuka, ili 13 sati razgovora, nakon samo jednog punjenja.

Unutar svakog zvučnika nalazi se velika dinamička pogonska jedinica prečnika 9,2 mm. Sastavljene od ultra tanke TPU membrane i titanijumske prevlake, ove jedinice isporučuju snažan bas i jasne visoke tonove. Mikrofon ima dvostruki otvor koji, za razliku od mikrofona u tradicionalnim slušalicama, ima dodatni kanal za ventilaciju vazduha, čime se znatno smanjuje efekat šuma pri prijemu glasa.

Pored jednostavnog korišćenja, kvaliteta zvuka i dizajna, Huawei FreeLace poseduju i niz funkcija koje doprinose najboljem korisničkom iskustvu. Magnetni prekidač poboljšava prenosivost slušalica, dok ugrađeni Hall senzor čini kontrolu jednostavnijom nego ikad: spojite obe slušalice i one prelaze u režim spavanja, koji se automatski prekida kada se razdvoje. In-line kontrole podržavaju ne samo podešavanja jačine zvuka, već i dodatne komande, kao što je dugi pritisak od dve sekunde za aktiviranje glasovnog asistenta, ili dvostruki dodir za preskakanje muzike koji trenutno slušate.