Huawei isporučio 200 miliona pametnih telefona tokom 2019. godine u rekordnom roku

Huawei Consumer Business Group (CBG) danas je objavila da je do današnjeg dana, tokom 2019. godine isporučila 200 miliona pametnih telefona, 64 dana ranije od iste količine isporučene tokom prošle godine. Neumoran fokus kompanije Huawei na vrhunskoj tehnologiji i inovativnom dizajnu, uz potpunu posvećenost korisnicima širom sveta, ojačao je njihovo poverenje i posvećenost što pokazuje sve više korisnika koji nastavljaju da podržavaju Huawei.

Tokom 2019. godine predstavljeno je mnogo izvanrednih uređaja, uključujući višestruko nagrađivanu HUAWEI P30 seriju, za čije se telefone smatra da poseduju najboju kameru na tržištu, ali i da su sveobuhvatni lider u kategoriji pametnih telefona. Među nizom nagrada i priznanja, Expert Imaging and Sound Association (EISA), grupa koja se sastoji od 55 najcenjenijih svetskih časopisa za potrošačku elektroniku, Huawei P30 Pro telefonu dodelila je nagradu „EISA Best Smartphone 2019-2020“, i time učinila Huawei dobitnikom ove prestižne nagrade drugu godinu zaredom.

Nedavno, HUAWEI Mate 30 serija predstavljena je uz veliku kritičku podršku. Sa vodećim Kirin 990 5G čipsetom, DxOMark pobedničkim sistemom četvorostrukih kamera i revolucionarnom SuperSensing Cine kamerom, kao i futurističkim dizajnom, Android Authority je HUAWEI Mate 30 Pro nazvao „originalnim, beskompromisnim vodećim telefonom“, dok je GSMArena  izjavila da „poseduje neke od najboljih kamera na pametnom telefonu, ikada“, što je još jednom učvrstilo reputaciju lidera kompanije Huawei u industriji.

Pročitajte i tekst:  Najnoviji Magic UI 6.0 na HONOR Magic4 Pro telefonu olakšava život korisnicima

U znak proslave ovog dostignuća, Huawei je najavio specijalno izdanje HUAWEI Mate 30 Pro 5G telefona. Ograničena verzija dolazi sa 8GB RAM + 512GB memorije i biće dostupna u Forest Green i Orange opcijama, sa veganskom kožom. Ova verzija telefona će biti dostupna za naručivanje na Huawei Vmall-u počev od 1. novembra 2019. u 10:08 po kineskom vremenu, na kineskom tržištu.