Huawei među 25 najboljih brendova

Brand Finance, ugledna globalna konsalting agencija, objavila je svoju listu najvrednijih brendova širom sveta za 2018. godinu. HUAWEI je na listi Brand Finance Global 500 2018 zauzeo 25. mesto sa vrednošću od 38,046 milijardi dolara, dok je vrednost brenda HUAWEI porasla za 50%.

Brand Finance, kao najpoznatija svetska kompanija za procenu vrednosti brenda i strategijski konsalting, svake godine procenjuje hiljade najpoznatijih globalnih brendova. Predstavlja jednu od najpouzdanijih globalnih agencija za procenu vrednosti brenda i njeni strogi kriterijumi selekcije uključuju ne samo Indeks snage brenda (BSI), već i lojalnost brendu, investicije u marketing, itd.

Godišnje objavljivanje Brand Finance liste uvek može da izazove žustre debate, jer dospevanje međunarodnih kompanija na listu ne dokazuje samo njihovu sveukupnu snagu, već i činjenicu da vrednost njihovog brenda ima internacionalno priznanje. Ovo su pozicije koje je zauzeo Huawei od 2016. do 2018. godine:

  1. mesto na Brand Finance Global 500 2016
  2. mesto na Brand Finance Global 500 2017
  3. mesto na Brand Finance Global 500 2018

Pored kontinuiranog napretka svake godine na Brand Finance listi, HUAWEI se takođe našao i na listi BrandZ Top 100 Brands i listi kompanije Interbrand “Best 100 Brands”. Sve ovo ukazuje na snagu i trud brenda sa stabilnim razvojem.

U kompaniji HUAWEI 2017. je takođe bila godina kontinuiranih revolucionarnih napredaka. Novi proizvod HUAWEI Mate 10 Pro, koji je pušten u prodaju širom sveta, dobio je učestale pohvale; uticaj HUAWEI OPEN DAY manifestacija je primetan širom Zapadne Evrope, Jugoistočne Azije, Latinske Amerike i ostalih regija, čime raste prisustvo HUAWEI brenda širom sveta. Huawei je sarađivao sa kompanijama Leica, Porsche Design, Google i ostalim vrhunskim brendovima nastojeći da unapredi korisničko iskustvo. Počevši od 2018. godine HUAWEI će takođe predstaviti značajnije proizvode tokom MWC kongresa. U budućnosti, na osnovu potreba kupaca i dodatnih inovativnih ideja, HUAWEI će nastaviti da se razvija i donosi još više iznenađenja svojim kupcima širom sveta.

Pročitajte i tekst:  Huawei te poziva da podeliš svoju priču i inspirišeš druge