Huawei na 68. mestu liste Interbrand Best Global Brands 2018

Kompanija Huawei je proglašena 68. najvrednijim brendom na svetu na listi Best Global Brands 2018 koju je objavila konsultantnska kuća Interbrand. Huawei se popeo za dva mesta u odnosu na 2017. godinu, a vrednost njegovog brenda je porasla za 14% na 7,6 milijardi dolara.

Huawei je vodeći svetski proizvođač infrastrukture informacionih i telekomunikacionih tehnlogija (ICT) i pametnih uređaja. Huawei je posvećen pružanju digitalne tehnologije svima, svakoj osobi, domaćinstvu i organizaciji radi stvaranja istinski povezanog, pametnog sveta.

Zhang Hongxi, predsednik sektora za korporativni marketing kompanije Huawei, izjavio je: ,,Tokom narednog industrijskog ciklusa tehnologije kao što su veštačka inteligencija, 5G, IoT i računarstvo na Cloud servisu će postati sve značajnije. Huawei pruža veću vrednost i stvara bolja iskustva za kupce zahvaljujući veštačkoj inteligenciji, pametnih uređaja, mreža i Cloud servisa.” Kroz otvorenu saradnju sa partnerima na izradi ekosistema, ova kompanija stvara dugotrajnu vrednost za svoje kupce, nastojeći da im pruži podršku, obogati život u domaćinstvu i stvara inovacije u kompanijama svih profila.

Odeljenje za telekomunikacije kompanije Huawei se fokusira na rešavanje problema kupaca i izgradnju mreža zasnovanih potpuno na Cloud servisima, sa centrima za podatke za operatere širom sveta. Kroz inovativna rešenja za vrhunski kućni internet, istraživanja bežičnih mreža za svaki scenario i servis Mobile Money, Huawei pomaže operaterima da iskoriste potencijal postojećih mreža i optimizuju korisnička iskustva o bezbednosti veze i mreže putem digitalnih O&M sistema. Istovremeno, Huawei ubrzava komercijalna testiranja i primenu 5G tehnologije: Huawei sarađuje sa više od 50 poslovnih partnera širom sveta.

Pročitajte i tekst:  Huawei osvojio prestižnu nagradu Društva Srbije za odnose s javnošću

Odeljenje kompanije Huawei za pružanje usluga drugim kompanijama, razvija tehnološke inovacije u oblastima kao što su Cloud servis, upravljanje velikim bazama podataka, veštačka inteligencija, IoT tehnologija i poslovna komunikacija. Huawei proizvode vezane za pametne gradove, bezbednost gradova, bankarstvo kroz više kanala, pametne električne mreže, transport i pametno obrazovanje, koriste vodeće svetske kompanije i organizacije. Trenutno, 211 kompanija sa liste Fortune Global 500 – uključujući 48 sa liste Fortune 100 – sarađuju sa kompanijom Huawei kao partnerom za digitalnu transformaciju.

Odeljenje zaduženo za saradnju sa kupcima dobro je upoznato sa potrebama potrošača, što im je od velike pomoći za kreiranje savršene kombinacije tehnologije i dizajna. Početkom godine, kompanija Huawei je sa P20 serijom još jednom postavila nove standarde kvaliteta kada je reč o kameri, uz oduševljenu reakciju kupaca širom sveta, čime je Huawei učvrstio svoje mesto među vodećim proizvođačima flegšip telefona. Kompanija je nedavno predstavila novu seriju telefona – Huawei Mate 20 seriju – od koje možemo da očekujemo još inovativnije performanse. Ovo odeljenje kompanije Huawei se takođe bavi razvojem u oblastima inovativnih mobilnih mreža i pametnih kućnih uređaja, nudeći pametno, digitalno iskutvo pojedincima i domaćinstvima širom sveta.

HUAWEI CLOUD stvara veliki broj inovacija u infrastrukturi Cloud servisa, i posvećen je cilju da svojim kupcima pruži stabilne, pouzdane i bezbedne cloud usluge, uz mogućnost konstantnog daljeg unapređivanja. HUAWEI CLOUD je razvio više od 120 usluga i 60 rešenja u 15 kategorija, i kroz predloženu inkluzivnu veštačku inteligenciju, pruža pristupačne, intuitivne i bezbedne AI usluge. Ovi pouzdani i visoko kvalitetni servisi su testirani i odobreni na mnogobrojnim tržištima, i sada predstvljaju platformu za razvoj poslovnih procesa mnogih mušterija. Servisi HUAWEI CLOUD Enterprise Intelligence (EI) koriste se u logistici, proizvodnji, finansijama i internet industrijama, dok Huawei model povezivanja veštačke inteligencije i industrije predstavlja značajan novi pogon za modernizaciju.

Pročitajte i tekst:  Inovatori iz Srbije nastupaju na GITEX-u, najvećem globalnom tehnološkom događaju godine u Dubaiju

Više od tri decenije Huawei je posvećen tehnološkim inovacijama, stvaranju ekosistema i društveno odgovornom poslovanju. Huawei zagovara otvorenost, saradnju i stvaranje zajedničkog uspeha, i ova kompanija je uvek bila inovativna uz pomoć svojih kupaca. Kao odgovorna kompanija, Huawei je posvećen eliminisanju digitalnog raslojavanja, zaštiti životne sredine i podržavanju bezbednih i stabilnih mreža telekominukacije. Strategija kompanije Huawei za budućnost podrazumeva fokusiranje na ICT infrastrukturu i pametne uređaje, kao i istraživanje i stvaranje inteligentnog sveta. Huawei takođe aktivno istražuje nove tehnologije i nove modele poslovanja, kreira inovacije i razvija se zajedno sa partnerima u industriji, u cilju zajedničke izgradnje potpuno povezanog, inteligentnog sveta.