Huawei telefoni i Petal Search pretraživač – idealna kombinacija za uživanje u omiljenim aplikacijama

Kompanija Huawei je tokom decenija poslovanja pokazala da teži konstantnom napredovanju u kvalitetu i bogatstvu svoje ponude, kako bi svojim korisnicima pružila najbolje moguće iskustvo korišćenja tehnoloških uređaja svog portfolia. Ako razmišljate da kupite najnovije Huawei telefone koji su svojim izgledom i specifikacijama među vodećim uređajima 2022. godine, kao što su jedinstveni Huawei P50 Pro i Huawei P50 Pocket, a pitate se li ćete imati pristup svim aplikacijama koje su vam potrebne, Huawei ima rešenje za vas.

Pored standardnih načina skidanja i prebacivanja aplikacija (Phone Clone i AppGallery) Huawei je pronašao način da olakša korisnicima skidanje aplikacija na telefone.  Petal Search – jedan je od tri načina na koji korisnici Huawei uređaja mogu da pronađu i preuzmu aplikacije na svoje uređaje. Ovom pretraživaču možete lako pristupiti direktno sa početnog ekrana svog pametnog telefona.  Vidžet za pretraživanje je jednostavan za korišćenje. Uštedeće vam na vremenu i sprečiti prevlačenja nekoliko puta pre nego što stignete do stranice za preuzimanje. Sve što je potrebno da učinite je da unesete naziv aplikacije u polje za pretragu na početnom ekranu, a Petal Search će vam pružiti najbolje aplikacije u roku od par sekundi, i omogućiti personalizovanu upotrebu pametnog telefona.

Pretraživač Petal Search pruža Huawei korisnicima pristup na više od milion aplikacija, ali i omogućava instaliranje aplikacija poput Facebooka i Instagrama koji nisu deo osnovne ponude na AppGallery-u. U isto vreme Petal Search kreira za vas personalizovani feed sa najnovijim i zanimljivim vestima na osnovu vaših prethodnih pretraga ili predlaže ono što je najtraženije na Internetu u tom momentu, te sortira zanimljive informacije, daje predloge o aktuelnim društvenim dešavanjima ili najbližim restoranima.

Pročitajte i tekst:  Uz Huawei Mobile Services mogućnosti su neograničene

Petal Search omogućava lako pretraživanje informacija koje su vam potrebne – uključujući vesti, slike, videe – i to direktno sa početnog ekrana vašeg uređaja.

Brzi i laki načini korišćenja

Zahvaljujući bezbednosnim i sigurnosnim tehnologijama koje Petal Search koristi, podaci korisnika su bezbedni, kao i izvori za preuzimanje aplikacija. Prilikom pretrage, tek nakon što program skenira aplikaciju i njen izvor i potvrdi da nije opasna, ona će biti moguća za preuzimanje.

Kada je reč o ažuriranju aplikacija preuzetih preko Petal Search pretraživača, dostupna ažuriranja će se pojaviti kada kliknete odeljak Me u donjem desnom uglu ekrana. Tada će u polju pod nazivom Preuzimanja (eng. Downloads) stajati broj aplikacija spremnih za ažuriranje. U svega nekoliko klikova imaćete ažurirane aplikacije na vašem Huawei telefonu. Petal Search trenutno podržava više od 40 jezika i dostupan je u 45 zemalja i regiona, sa tendencijom za širenje u još više zemalja.

Svi Huawei telefoni, uključujući Huawei P50 Pro i Huawei 50 Pocket, kao i Huawei Nova9 SE, stižu sa unapred instaliranim Petal Search pretraživačem. Na ovaj način, moćićete još brže i jednostavnije obavljati pretragu, i uživati u benefitima vašeg Huawei telefona!