Huawei učvrstio poziciju lidera osvajanjem najvažnijih nagrada na sajmu IFA 2019 u Berlinu

Huawei je ojačao poziciju lidera u industriji kada su u pitanju dizajn proizvoda i inovacije, što potvrđuje više od 20 osvojenih nagrada i priznanja na sajmu IFA 2019 u Berlinu. Huawei je zabeležio masovnu dodelu nagrada i pažnju svetskih tehnoloških medija, prateći kompletnu listu najava koje poboljšavaju iskustvo povezanosti u svim situacijama.

Popular Mechanics, Android Central i Stuff su samo neki od medija koji su istakli proizvode kompanije Huawei kao najbolje koji su predstavljeni na ovogodišnjem sajmu tehnologije IFA 2019, u Berlinu. Huawei je predstavio čipset Kirin 990, HUAWEI FreeBuds 3 – bežične slušalice, dva nova dizajna popularnog Huawei P30 Pro telefona i ruter velike brzine WiFi Q2 Pro.

Huawei je na IFA 2019 sajmu tehnologije osvojio sledeća priznanja:

EISA (European Imaging and Sound Association) dodelila je telefonu HUAWEI P30 Pro nagradu “Best Smartphone” u sklopu nagrada za najbolje proizvode 2019-2020 godine. Asocijacija je P30 Pro nazvala idealnim uređajem za korisnike koji cene fotografiju, prepoznajući zadivljujuće mogućnosti kamere pri slabijem osvetljenju, širokougaoni objektiv, portret režim i 5x telefoto sočivo koje nadmašuje sve konkurente.

Android Authority uručio je uređaju HUAWEI FreeBuds 3 nagradu “Best of IFA” za bežične slušalice koje podržavaju Bluetooth 5.1, energetski efikasan čipset Kirin A1 i veoma nisku latenciju. Android Authority je globalni medij fokusiran na mobilnu tehnologiju.

Android Central dodelio je čipsetu Kirin 990 nagradu “Best of IFA 2019”. Podrška za brzinu preuzimanja od 2.3Gbps, 16-jezgarni GPU i velika unapređenja snage procesora za 5G i AI aplikacije učinile su najnoviji čipset favoritom. AndroidCental je izvor informacija sa stručim mišljenima i novostima o mobilnim uređajima.

Pročitajte i tekst:  LG AI veš mašina sa Direct Drive motorom uskoro dostupna korisnicima

Android Headlines dodelio je “Best of IFA 2019” nagradu HUAWEI FreeBuds 3 bežičnim slušalicama. Urednici su pohvalili novi aksesoar, nazivajući ga prvim parom bežičnih slušalica koji zadovoljava potrebe ljubitelja kvalitetnog zvuka. Aktivna redukcija buke, bežično punjenje i zvuk visokog kvaliteta samo su neki od razloga za dobijanje nagrade.

Android Headlines je čipsetu Kirin 990 dodelio nagradu “Best of IFA 2019”. Uz vodeće performanse u industriji i malu potrošnju za dodatnu efikasnost, Kirin 990 je dokazao je da moćan i stvoren za 5G eru. Android Headlines je globalni sajt koji pokriva informacije o novim proizvodima i novosti iz industrije povezane sa Androidom.

The Big Tech Question čipsetu Kirin 990 dodelio je nagradu “Best of IFA 2019”. Zaslužena nagrada za Kirin 990 koji je integrisao svoj energetski efikasan čipset i predstavio korisnicima potpuno nove mogućnosti.

GadgetMatch nagradu “Best of IFA 2019” uručio je Kirin 990 čipsetu. Prvi integrisani 5G SoC dobio je pohvale zbog velike brzine preuzimanja i prenosa, kao i zbog povećanih performansi i energetski efikasnog velikog, srednjeg i malog jezgra.

Gadget Match nagradu “Best of IFA 2019” dodelio je kompaniji Huawei i za slušalice FreeBuds 3. Bežične slušalice nagradu su dobile zahvaljujući aktivnoj redukciji buke i  stilizovanom kućištu koje može da omogući dodatnih 20 sati punjenja.

Gear Diary dodelio je nagradu “Best of IFA 2019” za nove FreeBuds 3. Prisustvo dva Bluetooth kanala, 30% manja latencija i smanjenje potrošnje energije za 50% a pre svega aktivnu redukciju buke, inspirisali su urednike da proglase FreeBuds 3 jednom od najboljih najava na IFA.

Pročitajte i tekst:  IFA 2018 uživo: Novi Sony risiver za automobile

Gear Diary takođe je izabrao Kirin 990 za dobitnika “Best of IFA 2019” nagrade. Veliko unapređenje performansi, brzina, potrošnja energije i fotografija koja koristi veštačku inteligenciju, predstavljaju karakeristike koje su navedene kao glavni razlog za dodelu nagrade. Gear Diary je publikacija sa sedištem u Sjedinjenim Američkim Državama, koja pokriva širok spektar tehnologije i aksesoara.

GEEKSPIN je FreeBuds 3 bežičnim slušalicama dodelio nagradu „Best of IFA 2019“, konstatujući da su njihove performanse daleko bolje od sličnih slušalica, dostupnih na tržištu. FreeBuds 3 su dobile pohvalu zbog udobnosti, mogućnosti upotrebe do 20 sati, sa bežičnim kućištem za punjenje i aktivnom, inteligentnom kontrolom buke. GEEKSPIN je američko izdavaštvo koje se fokusiralo na tehnološki način života namenjen geek publici.

Mightygadget  je dodelio Kirin 990 SoC čipsetu nagradu „Best of IFA 2019“. Čipset sa podrškom za 5G dobio je nagradu za unapređenja u AI funkcionalnosti i novu, veliku-malu arhitekturu jezgra, koja znatno uvećava moć obrade. Mightigadget je britanski tehnološki blog, specijalizovan za tehnološke vesti i recenzije za mobilne telefone, nosive uređaje i automatizacije.

Popular Mechanics je odabrao FreeBuds 3 za svoju listu „Best of IFA 2019“ ističući da bežične slušalice nadmašuju konkurenciju uvođenjem aktivne redukcije buke. Velike brzine prenosa od 2,3 Mbps i ograničeno vreme kašnjenja takođe su dobili velike pohvale. SoundGuis je globalna publikacija posvećena otkrivanju proizvoda sa najboljim performansama zvuka.

Pročitajte i tekst:  Stižu novi miševi i bežične slušalice za gejmere

SoundGuys  je uručio FreeBuds 3 nagradu „Best of IFA 2019“, ističući unapređenja postignuta u kvalitetu zvuka i performansama. Urednici napominju da FreeBuds podržavaju aktivnu redukciju buke i pune se 100% brže u odnosu na slične proizvode drugih proizvođača. Stuff je ugledna publikacija koja detaljno opisuje najbolje u uređajima i elektronici široke potrošnje.

TalkAndroid dodelio je uređaju HUAWEI FreeBuds3 “Best of IFA 2019” nagradu. Kombinacija Bluetooth 5.1, Bluetooth LE, aktivnu redukciju buke i bežičnog punjenja doprineli su da FreeBuds slušalice budu jasan izbor za kategoriju “Best Accessory”. TalkAndroid je globalni izvor informacija o novim uređajima i softverima, vezanih za Android operativni sistem.

Ubergizmo  je Kirin 990 čipsetu dodelio nagradu “Best of IFA 2019”. Čipset je nagradu zaslužio zahvaljujući potpuno integrisanom 5G modemu, koji će pružiti bolje iskustvo povezanosti i efikasan čipset, visokih performansi. Ubergizmo je globalno priznata medijska publikacija distribuirana na šest jezika.