Huawei – veštačka inteligencija 2.0

Taman kada smo pomislili da je tehnologija u oblasti mobilnih uređaja dostigla svoj vrhunac, da performanse, procesor, veštačka inteligencija, kamera i dizajn ne mogu znatno biti bolji, kompanija Huawei je odlučila da nas premijernim prikazivanjem nove P30 serije 26. marta, još jednom iznenadi.

Iako je već uveliko poznata kao lider u inovacijama na svetskom tržištu i kompanija koja zaista ulaže različite resurse u istraživanja i razvoj tehnologije, kompanija Huawei poslednjih nekoliko godina ulaže dodatnu energiju u razvoj veštačke inteligencije.

Implementiranjem veštačke inteligencije (AI) u svoje pametne telefone, Huawei čini svoje uređaje još kvalitetnijim i efikasnijim za korisnike, što predstavlja jedan od glavnih razloga zbog kojih se nalazi među vodećim tehnološkim liderima u svetu.

Upravo zbog toga nema sumnje da će na svetskoj premijeri telefona Huawei P30 serije, koja nas očekuje 26. marta u Parizu, kompanija Huawei ponovo nadmašiti sva očekivanja i predstaviti telefone koji su stvoreni da budu naši saputnici u svakom trenutku, uz još napredniju podršku veštačke inteligencije koja celokupno korisnično iskustvo čini prijatnijim i jednostavnijim.

Istraživanja pokazuju da veštačka inteligencija znatno doprinosi kvalitetu svakodnevnog života i da u svim oblastima unapređuje efikasnost, mašinski rad, pouzdanost i bezbednost poslovanja. Pored toga, veštačka inteligencija može da unapredi obradu i pronalaženje podataka, kao i da pomogne u optimizaciji i automatizaciji operacija.

Implementacijom i upotrebom veštačke inteligencije kompanija Huawei je napravila ogroman iskorak u oblastima obrade podataka, kvaliteta slike i dužine trajanja baterije, koje su od velikog značaja za potrebe savremenog korisnika. Ovaj nevidljivi asistent koji radi u pozadini, će se pobrinuti da vaš telefon uvek bude spreman za svaku komandu koju mu uputite i potpuno nas razmazi i korišćenje telefona učini posebnim. Uz P30 seriju ćemo dobiti nove pametne uređaje, koji će nas oduševiti, jer je ovo najbolja P serija do sada.

Pročitajte i tekst:  Rešena dilema korisnika da li da izaberu pametni sat ili pametnu narukvicu