HyperX otkrio Clutch Gladiate žičani Xbox kontroler i sledeću generaciju Haste 2 gejming miševa

HyperX, tim za periferne gejming uređaje u okviru HP Inc. i liderski gejming i esport brend, proširio je svoju nagrađivanu liniju proizvoda novim HyperX Clutch Gladiate poboljšanim žičanim kontrolerom licenciranim za Xbox, kao i sa HyperX Pulsefire Haste 2 sledećom generacijom gejmerskih miševa, dostupnih u žičanim i bežičnim verzijama. Dizajniran za ozbiljne Xbox igrače, Clutch Gladiate je HyperX-ov prvi Xbox sertifikovan kontroler koji pruža ultra-udobnu i preciznu kontrolu za produžene sesije igranja na konzoli, dok nova serija Pulsefire Haste 2 miševa donosi novi dizajn karakterističan za najpopularniju HyperX porodicu gejming miševa.

„CES je bio savršeno mesto za HyperX da istaknemo svoju posvećenost pružanju visokih performansi gejming proizvoda koji su namenjeni svim igračima“, rekao je Daniel Kellei, šef marketinga, HyperX. “Bez obzira da li se igra na Xbox kontroleru ili PC-u, HyperX donosi najnovije proizvode vrhunskog kvaliteta koji gejmerima omogućavaju da uživaju u imerzivnim i zanimljivim igrama, uz pogodnosti kao što su bežično igranje i prilagođavanje opcija igranja onako kako to njima odgovara.”

HyperX Clutch Gladiate poboljšani žičani kontroler za Xbox: HyperX Clutch Gladiate kontroler je napravljen za Xbox igrače kako bi poboljšali svoje iskustvo igranja i unapredili performanse. Zvanični licencirani žičani Xbox kontroler ima dvostruke trigger lockove i zadnje dugmiće koja se mogu re-mapirati radi optimizacije i bolje kontrole, kao i prilagođavanju različitim načinima igre. Pored toga, snažni dvostruki rumble motori doprinose imerzivnim i intuitivnim povratnim signalima. Držači Clutch Gladiatea pružaju udobno i sigurno držanje kontrolera u ruci, a takođe tu je i 3,5 mm stereo priključak za lako povezivanje žičanih slušalica.

Pročitajte i tekst:  Symantec proglašen liderom u sprečavanju gubitaka podataka

HyperX Pulsefire Haste 2 žičani gejming miš: Pulsefire Haste 2 je gejming žičani miš težine samo 53g, ultra-laganog dizajna u obliku školjke koji omogućava brže pokrete. Ovako potpuno opremljeni miš pruža polling rate do 8000Hz uz brze i glatke pokrete kursora sa visoko preciznim HyperX 26K senzorom sa izvornim podešavanjima DPI do 26K. Miš takođe koristi izdržljiv i brzi HyperX Switch, procenjen na 100 miliona klikova. Fleksibilni HyperFlex 2 kablovi i prvoklasne PTFE klizaljke rade zajedno kako bi igračima omogućili glatko i lako pomeranje. Pulsefire Haste 2 je takođe prilagodljiv sa HyperX NGENUITI softverom i omogućava korisnicima da personalizuju DPI podešavanja, RGB osvetljenje, kao i tastere, performanse senzora i snimanje macros-a. Pulsefire Haste 2 žičani gejming miš biće dostupan u crnoj i beloj boji.

HyperX Pulsefire Haste 2 bežični gejming miš: Pulsefire Haste 2 bežični miš za igre nudi dvostruko bežično povezivanje putem Bluetooth-a  i 2,4GHz bežičnom gejming tehnologijom. Sa težinom od 62 grama, Pulsefire Haste 2 bežični miš nudi brže pokrete i do 100 sati trajanja baterije sa jednim punjenjem. Pulsefire Haste 2 bežični miš pruža brze i glatke pokrete sa visoko preciznim HyperX26K senzorom sa prirodnim podešavanjima DPI do 26K DPI. Fleksibilan HyperFlex 2 kablovi i PTFE klizaljke omogućavaju igračima glatko i lako pomeranje. Pulsefire Haste 2 je takođe prilagodljiv sa HyperX NGENUITI softverom i omogućava korisnicima da personalizuju DPI podešavanja, RGB osvetljenje, kao i tastere, performanse senzora i snimanje macros-a. Pulsefire Haste 2 bežični gejming miš biće dostupan u crnoj i beloj boji.

Pročitajte i tekst:  NVIDIA RTX tehnologija ostvaruje san renderinga na nivou filmskog kvaliteta

HyperX Clutch Gladiate Xbox kontroler biće dostupan od marta, dok miševi iz Pulsefire Haste serija stiću u aprilu ove godine.