HyperX proslavlja 20 godina gejminga

HyperX, HP gejming tim fokusiran na periferije i vodeći gejming i esport brend, proslavio je svoj 20. rođendan u 2022. godini!

Brend, koji se može pohvaliti čitavom listom nagrađivane opreme za gejming, uključujući i prve gejming slušalice za PC sa trajanjem baterije od 300 sati – Cloud Alpha Wireless – proslavio je 20 godina gejminga u periodu od  avgusta do oktobra, ističući ceo asortiman proizvoda, koji se sada sastoji od kompletnog seta perifernih uređaja, od miševa i tastatura, do monitora i mikrofona.

U izjavi povodom obeležavanja 20. rođendana ovog brenda Daniel Kellei, globalni šef HyperX marketinga rekao je: „Navršavanje 20 godina je ogromna prekretnica u istoriji HyperX-a. Kao i u industriji igara, HyperX  je evoluirao i prešao dug put. Prvobitno, HyperX je nudio samo ultrabrzu gejming memoriju, ali danas dizajniramo i proizvodimo nagrađivane gejming slušalice, tastature, mikrofone za kreatore sadržaja, miševe i dodatke za svaki tip igrača, bilo da koristi računar, konzolu ili mobilni.

Ponosni smo na nasleđe koje smo stvorili u protekle dve decenije. Slušali smo rastuće potrebe gejmera širom sveta i naučili smo iz svakog proizvoda koji smo lansirali na tržište, da pružamo samo bolje.

Pomeramo granice i izazivamo percepcije gejmera raznim partnerstvima i brisanjem granica između igranja igara i drugih industrija, uključujući muziku i filmove. Igranje više nije niša, već deo svačijeg života. Konačno, nisu u pitanju samo fanovi, partneri i industrija ti koji su učinili HyperX onim što je danas, već i talenat koji je HyperX podsticao i negovao među svojim kako bivšim tako i sadašnjim zaposlenima da dosledno podižu nivo igre i postavljaju nove standarde.”

Pročitajte i tekst:  Kingston predstavio Server Premier DDR4 2666MT/s Registered dvojne memorijske module

HyperX je započeo proslavu prvog rođendana na ovogodišnjem Gamescom-u, gde su lansirali HyperX Armada 25 i HyperX Armada 27 monitore. Nova linija monitora za igre HyperX Armada nudi veću rezoluciju za još veći užitak u igri.