ICT Vesti predlažu: Najbolji novogodišnji pokloni (2. deo)

Globalni decembarski praznici i dalje traju, pa zato nastavljamo listu naših predloga za tehnološke novogodišnje poklone koji ne koštaju previše, a sigurno će obradovati svakog ko ih dobije.

Xwave Y10 Pink slušalice

In-ear slušalice roze boje očigledno su namenjene lepšoj polovini. Odlikuje ih solidan kvalitet zvuka, do tri sata autonomije (do 12 sati sa punjačem u kutiji), bluetooth 5.0 konektivnost, kao izuzetno atraktivna cena. Sigurni smo da nećete moći da prođete jeftinije od ovog poklona, a efekat koji će ostaviti na žensku osobu koja ih dobije, biće neprocenjiv.

Cena: 1790 rsd.
Kontakt: NT Company

Kingston MicroSD Canvas Go! Plus SDCG3 – 128 GB

Najbolja memorijska kartica u cenovnoj klasi kapaciteta 128 GB. Idealna je za proširenje skladišnog prostora u mobilnim telefonima, a može da se upotrebi u svim uređajima koji koriste microSD ili SD kartice (akcionim kamerama, dronovima…). Velika brzina upisa podataka obezbeđuje nesmetano snimanje u 4K rezoluciji, bez bojazni da će doći do pada framerate-a. Pored toga, Kingston memorijske kartice su poznate po kvalitetu i postojanosti, pa će osoba kojoj poklonite ovu karticu, dobiti siguran medij za snimanje i čuvanje uspomena.

Cena: 3.890 rsd.
Kontakt: Tehnomanija

Nokia 2.4

Jeftin telefon iz osnovne kategorije poznatog proizvođača, koji je pristupačan svakom. Nokia 2.4 se odlikuje velikim ekranom od 6.5 inča, jakom baterijom od 4.500 mAh koja sa lakoćom izdržava dva dana, kao i zasebnim „Google Assistant“ tasterom za brz pristup ovom AI asistentu. Nokia telefoni su partner Android One programa, što ovom telefonu obezbeđuje garantovana ažuriranja OS-a u naredne dve godine, kao i bezbednosna unapređenja naredne tri godine.

Pročitajte i tekst:  ICT Vesti predlažu – Najbolji novogodišnji pokloni (1. deo)

 

Cena: 15.490 rsd.
Kontakt: Nokia telefoni

LG XBOOM Go PL7

Premium kvalitet zvuka, sa dubokim niskim i bogatim srednjim i visokim tonovima, glavna su odlika LG XBOOM Go PL7 bluetooth zvučnika. Zvučnik je zasnovan na inovativnim audio tehnologijama kompanije Meridian, koja je poznata u oblasti obrade digitalnog zvuka. Tu je i mogućnost boost-ovanja zvuka koja efikasno pojačava snagu i proširuje zvučno polje. Višebojni LED prsteni sa strane prate ritam i na taj način dodatno podižu atmosferu, koja zahvaljujući bateriji velikog kapaciteta, neće „posustati“ najmanje 24 sata.

Cena: 19.990 rsd.
Kontakt: LG

Logitech MX Anywhere 3

MX Anywhere 3 je mobilan i kompaktan bežični miš sa izvanrednim performansama. Dizajniran je za lako prenošenje, pa ga možete koristiti kod kuće, na poslu, u kafiću ili u čekaonici aerodroma. Uz to, za njega ne postoje prepreke, jer radi na bukvalno bilo kojoj podlozi, pa čak i na staklu ili na tkanini. Potpuno napunjen, miš će raditi duže od dva meseca, a samo jedan minut punjenja obezbeđuje dodatnih tri sata rada. Miš postoji u crnoj, beloj i roze varijanti, pa i njega možemo smatrati univerzalnim poklonom.

Cena: 11.999 rsd.
Kontakt: Logitech

Honor 9A

Honor 9A je telefon iz budžetske klase koji po mnogim karakteristikama parira i znatno skupljim modelima. Tri glavne karakteristike ovog modela su veliki ekran dijagonale 6.3 inča, baterija od 5.000 mAh i sjajan dizajn. Ovo je jedan od najbolje dizajniranih, ako ne i najlepši telefon u najnižoj cenovnoj klasi i predstavlja dokaz da se po veoma pristupačnoj ceni može dobiti telefon premium izgleda.

Pročitajte i tekst:  ICT Vesti predlažu najbolje tehnološke novogodišnje poklone

Pored ovog telefona, Honor je za predstojeće praznike ponudio i veliki broj drugih proizvoda po znatno sniženim cenama, koje takođe možete da iskoristite kao izuzetno atraktivne poklone.

Cena: 15.999 rsd.
Kontakt: Gigatron

Kingston A2000 1TB NVMe PCIe SSD

Pristupačno storidž rešenje impresivnih performansi i velikog kapaciteta (1 TB). Kingston A2000 je tri puta brži od klasičnih SATA SSD-ova, uz manju potrošnju struje i manje zagrevanje. Siguran je za upotrebu jer automatski kriptuje podatke koji se na njemu čuvaju. Dizajniran je za kućnu upotrebu, za korisnike koji žele da unaprede i ubrzaju svoje računare, bilo da se radi o desktop ili prenosnim računarima.

Cena: 15.999 rsd.
Kontakt: Gigatron

LG TONE Free FN4 slušalice

Bežične „bubice“ izuzetnog kvaliteta. LG TONE Free FN4 donosi Meridian kvalitet zvuka pravo u uho slušaoca. Slušalice su „napakovane“ raznim funkcionalnostima, od senzora koji prepoznaju kada se nalaze u uhu, preko automatskog i brzog uparivanja, pa sve do velike autonomije rada (6 sati sa jednim punjenjem, odnosno 18 sati sa punjačem u kutijici za nošenje). Pomenućemo i ambijentalni mod koji omogućava da se čuje zvuk iz okruženja, kao da slušalice nisu u ušima. Takođe, ove slušalice nude prvoklasan kvalitet komunikacije tokom poziva, zahvaljujući dualnim mikrofonima, ali i tehnologijama za uklanjanje eha i šumova, koje funkcionišu u realnom vremenu.

Cena: 9.999 rsd.
Kontakt: LG

Pročitajte i tekst:  Testirali smo Motorola Edge Plus – Najzakrivljeniji ekran, za najbolje korisničko iskustvo

* * *

Pogledajte i prvi deo liste naših predloga za najbolje novogodišnje poklone.