IFA 2018 uživo: Philips predstavalja gamu monitora za različite grupe korisnika

Na ovogodišnjem IFA sajmu koji se održava od 31. avgusta do 5. septembra u Berlinu, Philips će svoje monitore predstaviti u dvorani 22 gde će se svi posetioci sajma će imati priliku da upoznaju s novim i uzbudljivim Philips monitorima koji uključuju SuperWide i touch screen rešenja, monitore s USB-C docking sistemom za bolju povezivost, zakrivljene i ultra tanke monitore kao i gejming modele za igranje na gejming konzolama.

Nova linija Philips monitora za drugu polovinu 2018. i 2019. godinu ima za svakog korisnika po nešto. Profesionalni kao i kućni korisnici sigurno će ceniti Philpsove najnovije inovacije bez obzira da li im je fokus na veću produktivnost na poslu, povećanju udobnosti za gledanje filmova ili gejming, smanjenje nereda oko monitora uzrokovanog kablovima, povećanje ergonomske udobnosti ili kako bi se nagradili visokim performansama i vrhunskom tehnologijom.

Besprekoran dizajn

Izuzetno tanak okvir monitora koji daje utisak kao da ga nema, ključna je karakteristika svih novijih Philips monitora što ih čini idealnim za postavljanje jedno uz drugo. Ovi su monitori takođe posebno tanki do debljine od samo 6.1 mm, dok jednako tanki zakrivljeni modeli pružaju još bolje iskustvo korišćenja kako za profesionalne tako i za kućne korisnike.

Idealan partner: monitor posvećen ljubiteljima gejming konzola

Dizajniran za ljubitelje gejming konzola, revolucionarna Philips Momentum linija omogućuje gejmerima izvanredan kvalitet slike, brzo vreme odziva i nisko ulazno kašnjenje za glatko igranje bez zastajkivanja ili kidanja slike uz ostale dodatne karakteristike koje pružaju udobnost, bolju povezivost i uživanje u sadržaju. 

Pročitajte i tekst:  LG na IFA sajmu predstavio viziju budućnosti zasnovanu na veštačkoj inteligenciji

Pogled na veću sliku: SuperWide monitor

Nova linija Philips monitora obuhvata super-wide model s 32:9 ekranom. Ovaj izdašni monitor pruža korisnicima efikasan multitasking jer omoguće više informacija na samo jednom ekranu. Ovaj SuperWide monitor takođe značajno štedi prostor jer zamenjuje potrebu za dodatnim postoljima i kablovima kao prilikom povezivanja dva monitora jedno uz drugi. Ovakvi izuzetno veliki monitori pružaju poboljšani ergonomski doživljaj za korisnike zahvaljujući potpuno prilagodljivom postolju i uravnoteženoj udaljenosti gledanja za manji zamor vrata i ramena.

Jednostavni za upotrebu: ekrani osetljivi na dodir

Touch screen tehnologija karakteristika je različitih ovogodišnjih Philips monitora. Philipsovi B2B touch monitori koriste projektovani kapacitivni (P-Cap) senzor dodira i podržavaju naprednu IP54 zaštitu od kontakta s vodom i prašinom. Ovi monitori takođe omogućuju korisnicima jednostavno postavljanje više monitora jedno uz drugi za još veću ergonomsku udobnost.

Praktična povezivost: USB-C docking

Veliki broj nadolazećih poslovnih Philips monitora opremljeni su USB-C docking stanicom i nude kompletnu funkcionalnost docking sistema optimizovnu povezivost kako bi zadovoljili potrebe novih standarda prenosnih računara i zahteva današnjih fleksibilnih radnih okruženja. Tanak, dvosmeran i reverzibilan USB-C priključak omogućuje jednostavno povezivanje putem samo jednog kabla kako bi korisnici sigurno i brzo prenosili podatke, punili svoje uređaje, spojili na monitor pametne telefone ili prenosna računare ili jednostavno i brzo spojili periferiju.  

Detaljan uvid u karakteristike najnovijih Philips monitora                                

Pročitajte i tekst:  ISE 2017: MMD predstavlja najnovije profesinalne Philips monitore

Philips 499P9H – svojom veličinom od impresivnih 49 inča ovaj monitor ima SuperWide zakrivljeni ekran idealan za efikasno multitaskanje te predstavlja idealnu zamenu za postavljanje više monitora jedno uz drugog na primer finansijskim institucijama, sektoru prodaje ili drugim B2B sektorima. Ovaj model ima odlične ergonomske karakteristike koje pomažu povećanju produktivnosti korisnika i maksimalnoj udobnosti korićtenja. Osim toga monitor je opremljen različitim praktičnim krakteristikama poput USB-C docking stanice, Windows Hello pop-up web kamere, SmartErgo postolja kao i Zero Power prekidača.

Philips 349P9H, 329P9H i 349P7Q – namenjeni ponajviše poslovnim korisnicima, ovi monitori dolaze s USB-C docking stanicom i visokom rezolucijom za napredno povezivanje i bolju produktivnost korisnika. Kao dodatak brzini i praktičnosti USB-C tehnologije, 349P9H model dolazi s 34 inčnim (21:9) tankim i ravnim IPS ekranom s 5120 x 2160 rezolucijom, Windows Hello web kamerom i USB-C docking postajom i izrađen je od 85 posto reciklirane plastike. 34P7F model dolazi sa zakrivljenim 34 inčnim (21:9) monitorom opremljen s USB-C i PD kao i s praktičnim postoljem koje se može zaokrenuti do 175 stepeni i nagnuti od -5 do 20 stepeni za postavljanje u najudobniju poziciju.

Philips 221B9T i 171B9T – oba modela namijenjena za profesionalno korišćenje koriste snagu touchscreen tehnologije sa projektovanim kapacitivnim (P-Cap) senzorom dodira i podržavaju naprednu IP54 zaštitu od kontakta s vodom i prašinom. Veličine od 21.5 inča i 17 inča, oba monitora koriste TN ekrn osetljiv na dodir i fleksibilno postolje.

Pročitajte i tekst:  Philips i AOC udvostručili stopu rasta na evropskom tržištu monitora

Philips 276C8, 278E9Q i 328E9F – ovi ultra tanki, modeli skoro bez okvira dolaze u besprekornom, elegantnom dizajnu, UltraWide color tehnologijom za prikaz živopisnih i realnih slika te USB-C mogućnošću povezivanja. 276C8 model ima ravan, ekstra tanak 6.1 mm ekran, dok su 278E9Q i 328E9F zakrivljeni ekrani debljine 9.94 mm.

Philips 436M6VBPAB – prvi put predstavljen javnosti u aprilu ove godine, Philips Momentum 436M6VBPAB prvi je model Philipsove najnovije Momentum linije. Ovaj monitor specijalno je dizajniran za ljubitelje gejming konzola, opremljen UltraClear 4K UHD rezolucijom na velikom 43 inčnom ekranom. Quantum Dot tehnologija omogućuje bolju tačnost boja, a tu su i Adaptive Sync podrška, GtG vreme odziva od 4 ms, nisko ulazno kašnjenje za igranje bez zastajkivanja ili kidanja slike. Monitor dolazi i s jedinstvenim Ambiglow osvjetljenjem i naprednim zvukom zahvaljujući ugrađenom DTS Sound™ sustavom. Uz to, ovaj je monitor takođe i prvi monitor na svijetu s VESA DisplayHDR™ 1000 standardom, što znači da dostavlja još živopisnije i realnije vizuale uz vrhunsko osvetljenje, dubinu i nijanse.

Ovo su samo neki od vrhunskih monitora koje očekuju posetioce na Philipsovom štandu na IFA sajmu. Philips ove godine pruža svim posetioce uvid u bogati presek različitih monitora za poslovnu ili kućnu upotrebu, različitih tehničkih karakteristika i veličina, za svaki ukus ponešto. Na štandu svi će posetitoci će moći isprobati i čak četiri najnovija monitora Momentum linije.