IFA 2018 uživo: Wiko Harry2 telefon

Harry2 je uređaj s elegantnim i kompaktnim 18:9 širokim ekranom s unapređenom multimedijom i oštrim snimcima.

Elegantan i kompaktan widescreen

Prostor je PRAVA STVAR! Harry2 se odlikuje 18:9 širokim ekranom s više korisnog prostora na 5.45” HD+ ekranu. Pomislite na Instagram, Pinterest i tweetove koji se pretražuju s lakoćom i uz manje klizanja. Kad uzmete uređaj, njegov elegantni i kompaktni oblik će vas oboriti. Njegovi glatki krajevi i uski rubovi osiguravaju jednostavnu upotrebu jednom rukom i čine ga novom zvezdom Y raspona.

Sveže i kreativne fotografije

Oštri snimci odražavaju detalje trenutka na 13MP zadnjoj kameri. Hvatanje svetla je poboljšano u tamnom okruženju pomoću širokog f/2.0 otvaranja blende i 5P sočivima. Uživajte u pametnom iskustvu s Automatskim otkrivanjem scene finim podešavanjem za zadivljujuće portrete i noćne snimke. Jednostavno je slediti vaše kreativno nadahnuće na svakoj kameri pomoću živopisnog zamagljivanja portreta, lepog lica i stikera za lice. U pokretu, povećajte brzinu vaših video klipova uz pomoć Moda brzog snimanja. Vaše su uspomene sigurno sačuvane uz pomoć 16GB ROM-a, koji se može proširiti na 128GB MicroSD karticom.

Brze performanse.

Zato što svakodnevni život postaje sve brži i brži, prebacujte se s lakoćom s jednog zadatka na drugi uz pomoć 2GB RAM-a. Gledajte uživo, tweetujte, objavljujte i još mnogo više na brzini od 4G. To je uvek ugodna vožnja s Quad-Core procesorom od 1.3GHz koji radi u pozadini.

Očaravajuće iskustvo

Poseduje Android Oreo OS, za brže performanse, više memorije i najnovijim osveženjima. Uživajte u snazi tokom celodnevne upotrebe zahvaljujući 2900 mAh bateriji. Otključajte uređaj pogledom zahvaljujući otključavanju licem. I uz sve to, Wiko Korisnički interfejs uključuje prilagođeni pokretač, Brze radnje i Pametnu levu stranicu.

Pročitajte i tekst:  IFA 2018 uživo: Direktori LG-a predstavili novu AI strategiju kompanije

Živahni duh

Moderni izgled upotpunjuje vaš smisao za stilom svojom mat, metalnom završnom obradom i tankim, izduženim telom. Dolazi u izboru od 4 sveže boje: Antracit, Zlatna, Bleen i Crvena.

Dodatna oprema po meri

Izbor posebno dizajnirane dodatne opreme raspoloživ je za zaštitu uređaja Harry2. Elegantna i tanka pametna navlaka pruža privlačno, živahan interfejs za brzo pretraživanje vaših osnovnih informacija i dnevnog ažuriranja, uključujući pozive, notifikacije i pesme. Zaštita je raspoloživa u osveženom dizajnu koji se odlikuje živahnom navlakom nalik tkanini u bojama City Bleen, Antracit i Crvenoj. Prozirna zadnja navlaka se odlikuje posebnim ugrađenim vazdušnim obrubom za još više sigurnosti. Prozirno zaštitno kućište je izrađeno od savitljivog materijala i uključuje unutarnji zračni obrub za još bolje ublažavanje udaraca.

I na kraju, izrazito otporno kaljeno staklo osigurava osetljivost touchscreen-a uz istovremeno besprekorno prianjanje.