Impresivne gejming performanse upakovane u manjem formatu – Novi monitor AGON by AOC Q24G2A/BK

AGON by AOC, vodeći svetski brend gejming monitora i IT dodataka s ponosom predstavlja kompaktan Q24G2A/BK. Ovaj kompaktni gejming monitor dolazi opremljen IPS panelom od 23,8 inča (60,4 cm) koji pruža izvanrednu QHD rezoluciju (2560×1440) uz impresivnu brzinu osvežavanja od 165 Hz i vreme odziva od 1 ms MPRT. Nudeći razmeru kontrasta od 1000:1 i 108,7% gamut pokrivenosti sRGB, AOC GAMING Q24G2A/BK dizajniran je za pružanje zadivljujućih vizuelnih prikaza i brzih performansi u format koji štedi prostor.

Kompaktan format s izvanrednom QHD rezolucijom
Q24G2A/BK i njegova kompaktna veličina ekrana od 24 inča uparena s QHD rezolucijom osigurava izvanrednu oštrinu i detalje s gustoćom piksela od 123,4 ppi (piksela po inču), što je mnogo više od standardnih 24-inčnih Full HD ili 27-inčnih QHD monitora. Visoka gustoća piksela i dizajn koji štedi prostor čine ga idealnim izborom za gejmere koji traže impresivno gejming iskustvo bez žrtvovanja prostora na stolu.

Q24G2A/BK ima tanke okvire, prikladne za postavljanje u multi-monitor set-upmonitora, dok postolje podesivo po visini korisnicima omogućuje pronalaženje savršenog ergonomskog položaja. Njegov IPS panel nudi široke uglove gledanja od 178°/178°, osiguravajući prijatno iskustvo gledanja čak i iz uglova koji nisu direktni. Uz 108,7% pokrivenosti sRGB raspona, monitor daje bogate, žive i tačne boje, što ga čini prikladnim za gaming, ali i kreativan rad.

Brzi gaming, mini pakovanje
Budući da je opremljen responzivnim IPS panelom, vreme odziva Q24G2A/BK od 1 ms (MPRT) osigurava da se može nositi s brzim gejmingom bez smetnji ili zamućenja pokreta. Vrhunsko osvetljenje monitora od 350 cd/m² daje živopisne i jasne slike u različitim uglovima osvetljenja. Takođe, budući da je kompatibilan s NVIDIA G-SYNC, Q24G2A/BK garantuje glatki gejming bez kidanja sa smanjenim ulaznim kašnjenjem, osiguravajući dosledno i prijatno iskustvo.

Pročitajte i tekst:  Predstavljamo - MAXELL Ultra Slim Bluetooth slušalice

Integracija s AOC-ovim G-Menu softverom omogućuje jednostavan pristup promeni boje monitora, overdriveu i ostalim gejming postavkama. To uključuje: Shadow Control za prilagođavanje osvetljenja i nivoa senke, Low Blue Mode za udobnu noćnu upotrebu, Dial Point i Frame Counter za prikaz trenutnih frames-per-second informacija.

AOC GAMING Q24G2A/BK dostupan je od maja 2023. I to po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 32 723 dinara.