Isprobali smo slušalice Huawei Freebuds Lipstick – Jedinstveni premium “karmin” za uši

Na tržištu bežičnih slušalica konkurencija je sve veća i proizvođačima je sve teže da se izdvoje. Za to im je potrebna originalnost, a Huawei FreeBuds Lipstick je verovano najinovativniji primer kvalitetnog dizajna slušalica. Ove slušalice su namenjene lepšoj polovini, a napravljene su u obliku ruža za usne. Kombinacija neobičnog dizajna i premium karakteristika čine ih jedinstvenim na tržištu.

Dizajn ovih slušalica, odnosno njihovog pakovanja, je prvo što će vam pasti u oči. Ali, ni kada ih stavite u uši nećete se razočarati. Šta više, Huawei je napravio izuzetno kvalitetan proizvod, koji je u rangu najkvalitetnijih modela u njihovoj ponudi. Uostalom, koliko je nama poznato, ovo su jedine bežične slušalice čije je kućište napravljeno od metala, i to ne samo u Huawei ponudi, već globalno. U poređenju sa (uobičajenim) plastičnim kućištima za slušalice, jasno ćete osetiti razliku, jer hladan osećaj metala u rukama, kao i masivnost, ukazuju da se je u pitanju proizvod visoke klase.

Druga specifičnost je što se poklopac u potpunosti odvaja od donjeg dela kućišta (kao kod običnog karmina). Ova dva dela kućišta se drže zajedno pomoću jakog magneta, pa nema bojazni da će se slučajno razdvojiti u torbi ili džepu. Punjenje kućišta se ostvaruje preko USB-C porta, a njegov kapacitet je 410 mAh.

Same slušalice su jarko crvene boje, koja imitira boju karmina. Napravljene su u open-ear dizajnu, što znači da ne zatvaraju u potpunosti ušnu školjku. Suštinski, u pitanju su identične slušalice kao Huawei Freebuds 4, samo napravljene u drugoj boji i sa drugačijim kućištem. Kapacitet im je 30 mAh (po slušalici). Sa jednim punjenjem slušalice omogućavaju četiri sata reprodukcije (kada je isključen ANC), odnosno oko 2,5 sati kada je uključeno aktivno poništavanje spoljne buke. Punjenje slušalica u kućištu traje oko 60 minuta, a toliko je potrebno i za punjenje samog kućišta. Napomenućemo da, zbog metalnog kućišta, nije moguće bežično punjenje.

Pročitajte i tekst:  Stil, funkcionalnost i sve između – Evo kako tehnologija unapređuje životni stil žena

U slušalicama su ugrađeni dinamički drajveri prečnika 14 mm koji obezbeđuju čist i jasan zvuk, i to bez softverskog pojačanja basa. Sa izvorom zvuka se povezuju preko bluetooth veze, a da bi se dobio pristup svim mogućnostima i podešavanjima neophodna je Huawei AI Life aplikacija.

S obzirom da se približava Dan zaljubljenih (a ni 8. mart nije daleko), ove slušalice predstavljaju savršen poklon koji će zasigurno oduševiti i obradovati vašu lepšu polovinu.

Kontakt: Huawei Srbija

Specifikacije:

Drajver 14,3 mm
Aurio tehnologija Open-ear, aktivno poništavanje šuma
Konekcije Bluetooth 5,2, pop-up uparivanje, simultana veza sa dva uređaja
Kontrole Senzorske, na dodir
Baterija Slušalice: 30 mAh (60 minuta punjenje)

Kućište: 410 mAh (60 minuta punjenje)

Vreme reprodukcije 4 h bez ANC, 2,5H sa ANC
Otpornost IPX4
Dimenzije Slušalice: 41,4 x 16,8 x 18,5 mm

Kućište: 70 x 27,4 x 27×4 mm

Masa Slušalice: 4,1 g

Kućište: 84.5 g (bez slušalica)