Kingston 512 GB Canvas Go! Plus microSDXC kartica – veliki kapacitet, još veća brzina i najveća sigurnost podataka

Današnji uređaji, naročito oni koji služe za snimanje videa u visokoj (4K ili 8K rezoluciji) zahtevaju veoma brze memorijske kartice. Zato smo sa zadovoljstvom probali Kingston SDCG3/512 GB Canvas Go! Plus microSDXC karticu, spremnu i za najzahtevnije zadatke. Ova kartica iskorišćava sve prednosti U3 standarda tako da obezbeđuje maksimalnu brzinu čitanja podataka od 170 MB/s, odnosno 90 MB/s prilikom upisa. Takođe, ovaj standard garantuje minimalne brzine čitanja i pisanja podataka od 30 MB/s. Naravno, i uređaj u koji ubacite ovu karticu morao bi da podržava isti standard da bi se obezbedile pomenute brzine. Na primer, ako karticu ubacite u uređaj koji podržava samo Class 10 standard, minimalna brzina upisa će biti 10 MB/s, a ne 30 MB/s.

Pored pomenutih, ova memorijska kartica podržava i Application Performance Class 2 (A2) specifikaciju, koja omogućava efikasan memorijski menadžment i uključuje optimizacijske procedure za poboljšanje korisničkog iskustva Android korisnika time što brže očitava podatke iz aplikacija za mobilne telefone. To je omogućeno zahvaljujući velikoj radnom read imput-output access per second (IOPS) brzini, koju ova kartica poseduje.

Kingston je obezbedio i punu zaštitu ove kartice od vlage, vibracija, šokova, temperaturnih ekstrema, pa čak i od  rendgenskih zraka. Zbog toga možemo da kažemo da je idealna čak i za ekstremne uslove eksploatacije, kao što je upotreba u akcionim kamerama i dronovima, koji se često nalaze u ovakvim situacijama. Uostalom u prilog ovoj tvrdnji ide i činjenica da je kartica operativna u temperaturnom rasponu od -25 do 85 stepeni Celzijusa, a da su podaci na njoj bezbedni u rasponu od čak -40 do 85 stepeni Celzijusa.

Pročitajte i tekst:  AMD osnažuje liderstvo na laptop tržištu sa AMD Ryzen 8040 serijom koja donosi Ryzen AI

Zato, ako želite brzu i pouzdanu memorijsku karticu visokog kapaciteta, koja neće dozvoliti „ispuštanje frejmova“ čak ni pri najvećim rezolucijama snimanja i u najtežim uslovima rada, Kingston 512 GB Canvas Go! Plus je pravi izbor za vas.

Kontakt: Kingston