Kompanija CAT spremila vredne nagrade za kupce njenih telefona!

CAT telefoni poznati su po svojoj izdržljivosti i dugotrajnosti u celom svetu, a najbrže kupce CAT telefona u Srbiji očekuju vredne nagrade. Prvih 20 kupaca nekog od CAT telefona u Gigatron prodajnim objektima na poklon dobijaju vaučer u vrednosti od 5.000 dinara za kupovinu sportske opreme u SportVision prodavnicama.

Baš kao što CAT telefoni pomeraju granice izdržljivosti, i njihovi vlasnici sada mogu da testiraju i unaprede svoje zdravlje i kondiciju kupovinom vrhunske sportske opreme koja će im pomoći pri treningu, ili ih motivisati da počnu da se bave nekim od sportova i tako pomere i svoje granice izdržljivosti.

Bez obzira na potrebe, CAT u svojoj ponudi ima širok spektar modela po različitim cenama, ali ono po čemu se svaki do njih ističe jeste znatno veća otpornost na udarce, padove i sve druge neugodne situacije u kojima možete da se nađete, a koje bi sigurno bile kobne po sve druge telefone.

Svima koji traže vrhunsku zaštitu i performanse namenjen je model CAT S62 Pro koji je opremljen ekranom dijagonale 5.7 inča ispod kog je smešteno 6GB RAM-a i 128GB prostora za skladištenje podataka, dok se za neometan rad u svim uslovima stara baterija kapaciteta 4.000mAh.

Cat S62 Pro karakteriše nekoliko ekskluzivnih noviteta koja pružaju još više termalnih detalja da lakše locirate i ispitate vlagu, promaju, curenje, hotspot, električni kratak spoj, blokadu ili povišenu temperaturu.

Pročitajte i tekst:  „Naučno-fantastični osećaji budućnosti” obasjaće milansku Nedelju dizajna

Treća generacija serije Cat 60 opremljena je najboljom ugrađenom termalnom kamerom dostupnom među pametnim telefonima.

A tu su i  brojni drugi modeli koji nude prepoznatljivu CAT zaštitu po nižoj ceni kao što su CAT S60 i CAT S42.

Pogledajte kompletan spisak svih uređaja koji učestvuju u akciji:

CAT S60 DS 32GB Black (Crna)

CAT S61 DS 64GB Black (Crna)

CAT S52 64GB Black (Crna)

CAT S62 Pro 128GB Black (Crna)

CAT S42

Iskoristite priliku i budite među prvima koji će kupiti CAT telefon i obezbediti sebi vredan poklon.