LAKI – Pametna televizija dostupna svima

Zahvaljujući pojavi striming servisa i pametnih TV i STB uređaja, koji nam putem kućnog Interneta omogućavaju korišćenje naprednih servisa i aplikacija na velikom ekranu, više se ne vezujemo za izbor specifičnog provajdera TV ili Internet usluga, već korisnik sam odlučuje koji servis želi da kupi od kog provajdera.

Orion telekom je prepoznao trend i potrebu da se domaćem tržištu ponudi aplikacija i uređaji koji će cenom i kvalitetom zadovoljiti njegove potrebe. Prvi korak na tom putu je bila Orion TV aplikacija, koja već godinama važi za najpopularniju i najbolje ocenjenu aplikaciju za gledanje televizije u pokretu.

Nakon uspeha sa Orion TV aplikacijom, nastavljen je rad na razvoju proizvoda koji možemo da ponudimo i korisnicima na kućnoj Internet mreži bilo kog provajdera. Tako je nastao LAKI.

Ko je LAKI?

  • LAKI je novi zabavni član vašeg domaćinstva
  • LAKI je nova Smart platforma koju možete koristiti na specijalno dizajniranim uređajima: LAKI Smart Box-u i LAKI Smart Full HD televizoru
  • LAKI radi na bilo kojoj Internet mreži, ima prepaid pakete i ne traži ugovornu obavezu
  • LAKI Smart Full HD televizori i LAKI Smart BOX imaju već aktivnu televiziju – integrisanu Orion TV aplikaciju
  • LAKI ima bogat izbor vrhunskih TV kanala već u osnovnom paketu, atraktivne doplatne pakete i servise koje plaćate po potrebi
  • LAKI ima predinstalirane aplikacije kao što su YouTube, VLC, PLEX, a konstantno se radi na proširenju ove ponude na samoj platformi
  • LAKI je lak za korišćenje – ne traži kablove i lako se povezuje se Vašim Internetom – bežično
  • Uz LAKI lako i do Arena Sport kanala: gledajte Arena Sport kanale na Vašem televizoru uz bilo koji Internet
Pročitajte i tekst:  Platna narukvica kao novi način plaćanja tokom Olimpijskih igara u Brazilu

LAKI Smart SetTopBox uređaj omogućava korisniku da svaki televizor pretvori u SMART TV i da uživa u modernim servisima i aplikacijama. AIR MOUSE dodatak na LAKI Box daljinskom upravljaču bitno olakšava navigaciju. USB port i Miracast opcija Vam omogućavaju da emitujete različite sadržaje i na običnom TV-u.

Cena LAKI BOX uređaja je, u promo periodu, niža čak 40% od redovne, za gotovinsko plaćanje.

LAKI Smart FULL HD televizori 32” i 40 “

LAKI Smart Full HD televizor pored odličnih performansi i prednosti koje nose pametni uređaji, omogućava korisniku da, uz samo jedan daljinac i samo jedan kabl (za struju), koristi sve instalirane aplikacije i servise. Samo uključite i zabava počinje: gledanje televizije, gledanje YouTube-a, emitovanje sadržaja sa Vašeg pametnog telefona na velikom ekranu, igranje igrica – sve preko LAKI Smart TV uređaja.

Cene LAKI televizora su, u promo periodu, niže i do 15% od redovnih, za gotovinsko plaćanje.

Kupljeni LAKI Smart Full HD televizor ili LAKI Box uređaj dolazi sa 3 meseca gratis osnovnog paketa za Orion TV aplikaciju, a dok traje promocija i sa svim doplatnim kanalima. Nakon PROMO perioda novi paket možete dokupiti Online, jednostavno, onda kada želite i koliko želite.

NAPOMENA: Nove količine LAKI proizvoda se očekuju početkom maja. Ukoliko ste zainteresovani za kupovinu Laki Smart Full HD televizora za gotovinu ili na rate (na 6 rata uz pomoć kreditne kartice Banca Intesa), možete se prijaviti, ostaviti svoje kontakt podatke, a mi ćemo Vas pozvati. BESPLATNA DOSTAVA odabranog LAKI uređaja na Vašu adresu. LAKI Smart Full HD televizore možete kupiti i na 24 rate, bez kamate, uz svaki odabrani Orion NET ili Orion TROJKA paket.

Pročitajte i tekst:  Najjeftiniji hosting paket na tržištu - Orion telekom "SSD MINI"

Više detalja o LAKI platformi i ponudi na: https://laki.eu/