LG napredna poslovna rešenja na ISE sajmu

Kompanija LG Electronics (LG), globalni lider u segmentu OLED proizvoda, na ovogodišnjem ISE sajmu predstaviće optimalna vertikalna rešenja primenjiva u svim poslovnim sferama kao što su maloprodaja, javni i poslovni prostori. Futuristička komercijalna rešenja poput transparentnih OLED ekrana, Open Frame OLED ekrana i OLED video zidova sa ultra tankim ivicama zagolicaće maštu svih posetilaca ISE sajma.

Zvezda LG štanda na ISE sajmu biće transparentni OLED ekran dijagonale 55 inča, poslednja reč tehnologije koja će posetioce oduševiti svojim neverovatno tankim ivicama i elegantnom formom. Međutim, najneverovatniji aspekt ovog proizvoda je transparentnost OLED ekrana. Ova jedinstvena tehnologija pruža naročito impresivno iskustvo kada se nađe u komercijalnom okruženju ili umetničkim galerijama, gde se proizvodi mogu pozicionirati iza transparentnog OLED ekrana na kome se projektuje video sadržaj ili specijalni efekti.

Svim posetiocima ISE sajma kompanija LG će uz pomoć impresivnog Canyon Attractor video zida sastavljenog od 60 Open Frame OLED ekrana postavljenih u konveksnim i konkavnim konfiguracijama, prikazati napredne performanse LG Open Frame OLED tehnologije. Ovi digitalni ekrani su idealni za prikazivanje prilagodljive forme i superiornog kvaliteta slike. Oblik i veličina Open Frame OLED ekrana mogu biti prilagođeni višestrukoj upotrebi u bilo kojoj industriji, od velikih video instalacija do informacionih ekrana dizajniranih tako da se uklapaju u konture bilo kog komercijalnog prostora.

Još jedna zvezda LG štanda biće Even Bezel video zid sastavljen od ekrana sa ivicama tankim samo sa 0.6mm, koji nude očaravajuće iskustvo. Ultra tanke ivice minimizuju odvlačenje pažnje, što ovaj proizvod čini idealnim za oglašavanje high-end modnih i kozmetičkih proizvoda. LG će takođe prikazati video zid koji emituje svetlost od 1500 nita i sliku čini izuzetno jasnom i svetlom, te je pogodan za upotrebu u jako osvetljenim prostorima.

Pročitajte i tekst:  Huawei predstavio novi distribuirani operativni sistem – HarmonyOS

Kompanija LG prikazaće i vertikalna rešenja koja je moguće prilagoditi svim poslovnim okruženjima, poput unapređenih proizvoda iz domena transportne signalizacije. LG sistemi za prikaz informacija o letovima (FIDS) dolaze u širokom spektru veličina i orijentacija. Napredna funkcija anti-refleksije omogućava putnicima da vide tačnu informaciju o letu u istom trenutku, bez ometanja od refleksija.

Tokom ISE sajma, posetioci će moći da vide i LG Ultra Stretch ekrane od 86 i 88 inča, savršene za prenošenje usmerenih informacija ili nadziranje obaveštenja na više stranih jezika u svojoj široj formi. Napredni IPS interaktivni digitalni monitori (IDB) sa UHD kvalitetom slike donose poslovnu efikasnost sa unapređenim interfejsom osetljivim na dodir. Unapređena rešenja pružaju korisnicima mogućnost da pišu i slobodno dele ideje sa intuitivnom tehnologijom na dodir za maksimalnu produktivnost i pogodnost.

LG će takođe prikazati UHD video rešenje za konferencije od 65 inča, razvijeno u partnerstvu sa kompanijom Cisco. Ovo napredno komercijalno rešenje kombinuje LG iskustvo u segmentu premijum UHD ekrana i tehnologiju kompanije Cisko koja je lider u industriji.

Nagrađivani OLED Wallpaper TV pružiće korisnicima dodatan dodir luksuza prilikom boravka u hotelima. Uz pomoć opcije Gallery Mode umetnička dela biće dostupna svakom gostu u udobnosti hotelske sobe, uz superiorni kvalitet slike. Menadžeri hotela će takođe ceniti televizijsku Pro:Centric® pametnu platformu, koja podržava jednostavne funkcije za prilagođavanje sadržaja prema potrebama svakog objekta. Sobna IoT rešenja bazirana na LG Smart Hotel televiziji pružiće gostima hotela mogućnost da kontrolišu zavese, zaključavanje vrata, svetla, sa Pro:Centric Direct korisničkim interfejsom.

Pročitajte i tekst:  Jedinstvene veš mašine koje uklanjaju alergene sa odeće snagom pare

„Izuzetno smo ponosni na lidersku poziciju u globalnoj B2B industriji signalizacije, ali smo još ponosniji na činjenicu da našim klijentima konstantno nudimo unapređena kreativna rešenja”, rekao je Koo Kwang-mo, šef Information Display odseka kompanije LG Electronics B2B Company. „Naš glavni prioritet je da budemo u mogućnosti da ponudimo praktična i efikasna rešenja široj javnosti sa fokusom na maloprodaju, vladu, ugostiteljstvo, obrazovanje i saobraćajnu industriju.“

Na LG ISE 2018 štandu biće prikazan i širok spektar ključnih komercijalnih proizvoda, uključujući In-Glass Wallpaper OLED ekrane , Ultra Stretch, High Brightness ekrane, 1.5mm Pixel-pitch LED ekrane i Transparentni Color LED film.