LG XBoom Go PK5 – Bluetooth zvučnik sa glasovnom kontrolom

Kada su bluetooth zvučnici u pitanju, navikli smo se na male uređaje koji često mogu da stanu u džep i koji nude zvuk „pristojnog“ kvaliteta ako se u obzir uzmu svi parametri (jačina zvuka, cena…). LG XBoom Go PK5 je, gledajući te kriterijume sve samo ne običan zvučnik. Iako se vodi kao prenosni zvučnik, u pitanju je prilično veliki uređaj koji nije baš toliko jednostavno nositi sa sobom u svakoj prilici. Ali, zato ovaj zvučnik donosi kristalno jasan zvuk vokala i tonove srednjeg frekventnog opsega.

Ovaj zvučnik pripada novoj seriji portabilnih, vodootpornih zvučnika, a podržava i pametne glasovne asistente, kada je povezan sa telefonom. PK5 je srednji zvučnik po kvalitetu i dimenzijama i moramo da kažemo da je veoma interesantno dizajniran. Poseduje i ambijentalno osvetljenje koje izgleda veoma lepo tokom reprodukcije muzike. A pored uobičajenog seta kontrola, na zvučniku postoji posebno dugme koje aktivira glasovnog asistenta na telefonu.

Zvučnik donosi stereo zvuk snage 20W. LG je na ovom modelu radio zajedno sa britanskom kompanijom Meridian Audio, koja je poznata po proizvodnji profesionalne audio opreme i zvučnika. Pored odlično reprodukovanih visokih i srednjih tonova LG XBoom Go PK5 donosi i „Enhanced Bass“ i „Clear Vocal“ funkcije koje dodatno doprinose ukupnom kvalitetu zvuka.

Ugrađena baterija obezbeđuje do 18 časova reprodukcije, a punjenje se vrši preko USB-C porta.

Cena: 15.399 rsd.

Pročitajte i tekst:  Višerežimski 5G čipset i 5G CPE Pro kompanije Huawei

Kontakt: LG Srbija

Specifikacije:

Snaga 20W RMS (2 x 10W)
Baterija 2600 mAh
Autonomija 18h
Konektori Bluetooth, USB-C, 3.5 mm
Dimenzije 220 x 129 x 119 mm
Masa 1.2 kg