Lideri u dizajnu i gejmingu spajaju funkcionalni dizajn s tehnologijom monitora

Porsche Design i AOC najavljuju ekskluzivno                 partnerstvo koje kombinuje sofisticirani i funkcionalni dizajn renomiranog brenda Porsche Design s AOC-ovom state-of-the-art tehnologijom monitora. Zajedno će na tržište lansirati izvanredne gejming monitore, namenjene gejmerima koji traže             vrhunsku izvedbu, dok istovremeno pridaju važnost progresivnom dizajnu i modernoj gejming „stanici“. Prvi Porsche Design AOC AGON gejming monitor uskoro stiže na tržište.

Porsche Design brend je sinonim za ekskluzivne proizvode, garantuje preciznost i izvrsnost. Filozofija ovog brenda u dizajnu je optimizovati formu i funkciju otkrivajući nova i inovativna rešenja. AOC je podružnica TPV Technology kompanije, najvećeg proizvođača LCD monitora na svetu. Zahvaljujući svojim odličnim, high-performance i unikatnim gejming monitorima iz AOC Gaming i Premium AGON linija, AOC drži ubedljivo prvo mesto na svetskom tržištu gejming monitora. Sinergija obe kompanije, zavidna polja delovanja i znanja, rezultiraće odličnim proizvodima koji će se isticati kako u dizajnu, tako i u funkcionalnosti. Prvi monitor Porsche Design-a i AOC-a biće uskoro predstavljen u celom svetu.

Ovim strateškim partnerstvom Porsche Design ulazi u brzorastuće tržište gejming monitora. Naime, svetski tržišni udeo gejming monitora od 144 Hz i više je porastao za čak 76 posto u poređenju s krajem 2019. godine. Nova saradnja korisnicima će            ponuditi ekskluzivan lifestyle-brand pristup targetirajući posebno mlade koji uživaju u gejmingu i široku target grupu s jakom zajednicom širom sveta. Posuđujući iz uhodanog moto sport sveta, monitori su savršena tranzicija od sporta na ulici, do sporta u dnevnom boravku. Za AOC je ovo moderan dodatak njihovoj širokom spektru dizajnerskih proizvoda, ovaj put u gejmerskom portfoliju.

Pročitajte i tekst:  AOC predstavlja pet novih 240 Hz gejming monitora nagrađivane G2 serije

“Porsche Design nudi ekskluzivan spektar elektronskih proizvoda, a  gejming je jedno od najbrže rastućih tržišta u ovom sektoru. Gejming monitori savršeno se uklapaju u naš portfolio tehnološki inspirisanih lifestyle proizvoda, s uzbuđenjem najavljujemo saradnju sa snažnim i prepoznatljivim partnerom poput AOC-a., jednog od vodećih svetskih brendova na tržištu monitora,” izjavio je Jan Becker, CEO Porsche Designa.

Izuzetno smo uzbuđeni i ponosni zbog saradnje s takvim fantastičnim partnerom kao što je Porsche Designa. Njihova duga tradicija se savršeno stopila s našim modernim           dizajnom monitora. Verujemo da zajedničkim snagama, zahvaljujući našim vrhunskim i potpuno unikatnim monitorima, svim gejmerima možemo pružiti sjajno iskustvo,” dodao je Nico Vernieuwe, viši potpredsednik poslovanja brenda kompanije TPV Technology.